wibiya widget

4 Nisan 2009 Cumartesi

Habitat'da İndirim Zamanı...

Adresİstanbul Ev Dekorasyon Merkezinde şubesi bulunan Habitat'ta Sonbahar-Kış 2008 Ürünleri %70 indirimle 2-5 Nisan tarihleri arasında satışa sunuluyor.
Avrupa’nın en sevilen dekorasyon ve tasarım markası HABİTAT, 1964 yılında Terence Conran tarafından Londra’da kuruldu. İlk çıkış noktası, İngilizler’in ağır ve şatafatlı dekorasyon anlayışını kırarak, tasarımı herkes tarafından ulaşılabilir kılmaktı. 1964’ten sonra mağazaların genişlemesiyle, Habitat Paris’e, bundan sonra da çeşitli Avrupa ülkelerine ve Asya’ya yayıldı. Bugün, Habitat’ın İspanya’dan Yeni Zelanda’ya 94 mağazası bulunuyor.
Habitat, Türkiye’deki ilk mağazasını Mayıs 2007’de Addresİstanbul’da açtı. İstanbul Doors ve Akın Gayrimenkul’ün işbirliğiyle kurulan A&D Perakende ve Dış Ticaret A.Ş. ile Türk tüketicisiyle buluşan Habitat, 2,000 m2’lik alanda bahçe ve ev mobilyalarından sofra takımlarına, yatak odası tekstilinden aydınlatmaya ve çocuk koleksiyonuna 5,000’in üzerinde ürünü aynı çatı altında sunuyor. Ben evimi dekorasyonu sırasında indirimde buradan birçok ürün aldım.Benden söylemesi, sizden bakması...

1 yorum:

GeCe dedi ki...

çok iyiymiş gerçekten haber verdiğin için teşekkürler