wibiya widget

7 Ağustos 2009 Cuma

Palma d'Oro'da Sınırsız Şarap Festivali ve Herr Daum!

Geçen akşam en sevdiğim arkadaslarımdan birinin dogum günü için Bağdat Caddesinde Palma d'Oro'ya gittik.Çok ama çoookk eğlendikk...

Mekan'da bulunan Fenerbahçe Teknik direktörü Daum'un da pasta faliyetinde aramıza katılması ile ekip daha da costuk.Bu arada Daum gerçekten inanılmaz mütevazi ve kibar bir insan.Hiç gocunmadan yanımıza geldi, bizle pastayı ufledi,fotograflar çektirdi.Ben de has be has Türküm ama bu durumda onun yerinde eminim bir Turk olsa idi hatta İtalyayı görmüş geçirmişş milli takım teknık direktörlüğü de yapmış kişi bile(!) ,kasılmaktan bunların hiçbirini yapamazdı. Ne de olsa Fenerbahçe'li:)I love u FB!

Dönelim mekana... Cadde'de Tike'nin sokağında ilerde solda.Üstelik vale hizmeti de var.Detaylar için web sitesine tıklayın.
Biz haftaiçi akşam gittiğimiz için felicita menüsünden faydalanıp, sınırsız Kavaklıdere Narince Şarap+ Ana yemek(ben hünkar beğendili piliç ızgara yedim enfesti)+Ortaya salata ve tatlımıza 30 tl kişi başı fiyat ödedik.Bir de back-up lıyız diye bize%10 indirim yaptılar.27 tl ye geldi bize.

Gerçekten keyifli,lezzetli ve inanılmaz eğlenceli bir gece idi.En kısa zamanda uğrayın derim ben...

2 yorum:

sünter dedi ki...

Sevgili Özge,
O deniz feneri insana hic iyi seyler hatirlatmiyor ama:)

Unknown dedi ki...

sünter ,haklısın ama bu o fenerlerden değil:)