wibiya widget

15 Mayıs 2010 Cumartesi

Haftasonu Etkinlikleri...

Sıcağın kendisini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde, kendinizi kapalı ortamlardan atmak isteği duyuyorsanız, bahar festivalleri ve açık hava etkinliklerine katılmak yapılacak en uygun aktiviteler gibi gözüküyor.

Cumartesi günü için size önerebileceğim, en iyi etkinlik, oldukça ses getireceğini tahmin ettiğim müzik, dans, sanat ve modanın sokakta bir arada olacağı “Adidas Originals Street Party”. Bu muhteşem etkinlik, sokaklardan çıkan ve sokağa ait tüm sanat formlarını ve performanslarını bir araya getirecek ve elektronik müziğin en orijinal isimlerinden Mylo ve New Young Pony Club Türkiye’de ilk kez elektronik müzik tutkunlarıyla buluşacak.

Yazın gelişini müjdeleyen üniversitelerin bahar festivalleri tüm hızıyla devam ediyor. Bilgi Üniversitesi ve İTÜ’nün festival konukları şöyle…İTÜFest’10’un bu akşam ki son konuğu Kenan Doğulu oluyor. Saat 21:30’da başlayacak konserin bilet fiyatı 45 TL.

Bilgi MayFest 2010 çok sıkı bir programla karşımızda… Kombine bilet fiyatı 56 TL olan konserlerin 2 günlük programı ise şu şekilde…

15 Mayıs Cumartesi
Pamela
Emre Aydın
Sertab Erener

İşte hafta sonu için seçtiğim etkinlikler…

Adidas Originals Street Party
Geçen yıl “House Party” teması ile orijinalliği kutlayan Adidas Originals, 2010’da ‘orijinalliğin asıl yeri sokaklardır’ temasıyla yola çıkıyor ve bu kez “Street Party” ile sokaklara sesleniyor. Sokağın tüm coşkusunu ve çeşitliliğini yaşatmak için, 15 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00-02.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu muhteşem partiyle, Karaköy Limanı Antrepoları’nın bulunduğu alan eğlence alanına dönüşecek.

Peki “kimleri dinleyeceğiz” bu partide diyorsanız. Türk dinleyicisiyle ilk kez buluşacak olan Mylo ve New Young Pony Club’ın yanı sıra, BeeGee, Murat Uncuoğlu, Uhr, Gökçe Özer, Tan Atalar, İlker Aksungar, High Vision, Burhan Kılıçak, Orkun Bozdemir, Altan, Warmer Bros, Ömür Multitap live, Soaked live, BonMod live, Ramadan live ve Funk You live yaptıkları müziklerle gün boyu tempoyu hep yukarıda tutacaklar.Bunların yanında, sokak tiyatrocuları, kaykaycılar, free runnerlar, graffiticiler ve sokak dansçıları İstanbul’un tüm sokaklarını bir günlüğüne Karaköy’e taşıyacak. Karnaval ve sokakların vazgeçilmez sanatçıları heykel adamlar ve çubuk bacaklar da Street Party’e renk katacak.

Hiç yorum yok: