wibiya widget

1 Eylül 2010 Çarşamba

Bize özel pazar olur da cadde olmaz mı:)

          Türkiye'de hızla yayılan private shopping yani kapalı devre alışveriş sistemlerine bir yenisi daha ekleniyor.Besincicadde.com ; üye olabilmeniz için ya bir davetiyeniz ya da üye olan bir referansınız olmasi gerekiyor.Peki tüm bunlar yetiyor mu? Hayır.Besincicadde’ye ayrıca bayanların dışında üye kabul edilmiyor.

            Sadece bayanlar için hazırlanmış olan yapıda, bugüne dek diğer özel alışveriş sitelerinde görmediğimiz bir başka farklılık da yatıyor.Sadece marka ürünleri üyesi olan bayanlara %70 e varan indirimlerle sunmakla kalmayıp, site bir de bayanlara özel hizmetleri de %70 e varan indirimlerle sunuyor. Bu hizmetler öncelikle İstanbul'dan başlayıp hızla çok kısa bir zaman içinde Ankara, İzmir,Antalya,Bursa,Eskişehir,Samsun illerine de yayılmayı planlıyor. Bu hizmetlerin içerisinde, kuaför hizmetleri,güzellik ve kişisel bakım,spor veya fitness salonu üyelikleri,havuzlu eğlence ve dinlenme tesisleri, lüks mekanlarda yeme-içme hizmetleri,gece kulüplerinde indirimler,sinema ve konser biletleri,spa hizmetleri yer alıyor.Tüm bu hizmetler besincicadde.com da sadece bayanlara özel olarak %70 indirimlerle sunuluyor.

        Besincicadde kadınlara sadece alışveriş değil yaşam tarzı da sunan ayrıcalıklı bir klüptür.Besincicadde.com'un sunacağı hizmetler arasında lüks mekanlarda yeme-içme,gece kulüpleri,sinema ve konser biletleri,güzellik merkezleri,spor ve fitness salonları,özel araç kiralama, yat tekne sefaları,havuzlu eğlence ve dinlenme hizmetleri gibi bir çok hizmeti üyesi olan özel bayanlarla buluşturacaktır.

Detaylar için besincicadde.com adresine tık tık...

1 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok güzel bir hizmetmiş,bizleride haberdar ettiğin için teşekkürlerrr..Sevgilerrrr...