wibiya widget

23 Mart 2009 Pazartesi

Evim evim güzel evim...

Uzun arayışlar sonucu tasarladığım salonumun fotoğraflarını arkadaşlarımın büyük isteği üzerine sizlerle paylaşıyorum. Evin dekorasyonuyla ilgili kararları verirken oldukça zorlandım. Mimar olsam da, kendi evim için birşeyler tasarlamak, farklı alternatifleri bilmek, hep en uygun fiyatlı ve en güzelini istemek derken oldukça yoğun günler geçirdim. Bakalım beğenecek misiniz?

13 yorum:

Bilun ŞEN dedi ki...

Merhaba, evinize bayıldım sevgili Özge. İnce detaylar ve objeler harika. Hangisini saysam bilemedim :) Koltuğu, duvar kağıdını da çok beğendim..
Kısacası, sizi tanıdığıma çok memnun oldum :)
Sevgilerimle..

sesiber dedi ki...

Merhaba Özge,
Mailinizden hemen sonra blogunuza geldim ama yorum yazamadan çıktım. O zaman da bu başlığa takılmıştım. Çok beğendim. Terzinin eteği sökük olur misali, mimarların, iç mimarların çoğunun özel yaşam alanlarında görmek isteyip te göremediğim estetiği, farklılığı siz evinize çok güzel yansıtmışsınız.
Her ayrıntısına bayıldım. Oymalı çerçeveye ve duvar kağıtlarına bayıldım.
Güle güle, huzurla, mutlulukla oturun evinizde.
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Çok saolun arkadaslar beni inanılmaz motive ettiniz.Dekorasyon konularında ihtiyacınız olursa memnıniyetle yardımcı olurum.Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Özgecim Merhaba,

Evin gerçekten çok hoş ve ince bir zevkin ürünü olmuş. Bende detaylara bayıldım. Özellikle mor çerçeve, altına koyduğun objeler ve yanında asılı olan metal süs harika. Renklerde de dengeyi yakalamışsın. Ellerine sağlık diyorum. Siteni zevkle takip edicem. Başarılar diliyorum canım...
Elvan Özen

Adsız dedi ki...

Hepsi harika olmuş yeni evinde sağlıkla mutlulukla tüm sevdiklerinle birlikte (1 düzine çocukla da olabilir) kocaman bir ömür geçirmeni dilerim.

Hep mutlu kal. Bu kadar kısa sürelere bu kadar çok şeyi nasıl sığdırıyorsun baravo sana..

nazo dedi ki...

Özgecim merhaba,
Evini çok beğendim. Umarım çok güzel ve mutlu zamanlar geçirirsiniz. Ben de yaza ev kurma telaşında olacağım. Kira olacağı ve şuan için 1 yıl kalma planımız olduğundan duvar kağıdı falan yaptırmayı düşünmüyoruz ama ilerisi için güzel bir fikir oldu bana. Aynayı, aksesuarları ve koltuğu çok çok beğendim. Mobilya hazırsa markasını öğrenebilir miyim?
Sevgiler..

Unknown dedi ki...

nazocum, mobilya benım tasarımım.Modokoda bir mağazaya yaptırdım yani hazır değil ama dilersen magaza adını paylasabilirim.Sevgiler...

nazo dedi ki...

Tahmin etmeliydim :) Hazır düşünmüyoruz şuan için.. İhtiyaç olduğunda yardım isterim, çok teşekkürler şimdiden..

serrose dedi ki...

bayildim vallahi eviniz cok guzel
mutlulukla saglikla huzurla oturun

Butikpartim dedi ki...

Özellikle mor oymalı aynaya bayıldımm,harika gerçekten..

Unknown dedi ki...

bayıldım çok zevklisin :)

Adsız dedi ki...

Merhaba..

ben sizi yeni keşfettim sevgili laçhin hanımın blogundan.. yeni ev kuruyorum.. sizin kadar becerikli değilim.. Mor cerceveniz benim salonuma gri olarak belki hafif yaldızlısı çok şık durur.. nerden temin edebilirim acaba.. yoksa o da sizin tasarımınız mı? öğrenmek istedim.. bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.. sevgilerimle.

leyla

gulbahcesi dedi ki...

bayıldım dekorasyona,gerçekten çok zevklisiniz. mor-gri uyumu süper olmuş. mobilyaları kendiniz tasarlayıp yaptırdığınızı söylemişsiniz. nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? bir de duvar kağıtlarınızı nereden aldınığını? tabi sakıncası yoksa..