wibiya widget

19 Nisan 2009 Pazar

Tuzla'da Köfte Yemeden Olmaz...

Selam Herkes,
Umarım güzel ve keyifli bir haftasonu geçirmişsinizdir.Cumartesi gecesi Fransız Sokağında başlayan yemek yeme krizimiz bugün Tuzla'da Filizler Köfte'de son buldu.Ailecek gittiğimiz Bayramoğlu turu sonrası bir klasiğimiz haline gelen Tuzla'da Filizler'de köfte yedik.Yine her zamanki gibi hem kalabalık hem de çok hareketli idi.
4 kişilik bir yemeğe, salataları,içecekleri,köfteleri ve hatta tatlısıyla beraber toplam 48 TL ödeyerek, keyifli ve lezzetli bir yemek yedik.
Gerek ekonomik olması, gerekse sahil şeridinde yer alması nedeniyle bilmeyenler için iyi bir alternatif olacağını düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Detaylar için; http://www.filizler.com/
Hepinize güzel bir hafta diliyorum...

5 yorum:

pelince dedi ki...

Özge bu önerilerini hemen dikkate alıyorum,ilk fırsatta gidicem:)

Güzel bir hafta diliyorum...

bahar yorgun dedi ki...

selamlar sevgili özge 10 marifetten iade-i ziyaret için geldim... blogun çok keyifli ve takılarını da çok sevdim.. sevgilerimi bırakıyorum ve mutlu bir hafta diliyorum

İDEA dedi ki...

Afiyet olsun.Ne diyim özleyen biri olarakatan yaa sabırrr diyim :))

Stil Direktoru dedi ki...

Aa Filizler mi :) Birde en şeker yaı masaları süngerle silmeleri ve herkesin notlar yazması masa altına değil mi? Umarım beraber de gideriz :)

Adsız dedi ki...

Tüm yorumlara bende katılıyorum.

Tuzla'da yemek denince ilk akla zaten FİLİZLER KÖFTE geliyor.

Hizmetleri, garsonlarının güleryüzü, kendinizi evinizde hissediyorsunuz.Zaten gelen misafirlerden de bunu anlayabiliyorsunuz.
Selamlareş