wibiya widget

8 Haziran 2009 Pazartesi

Besinlerinizi Exsir Sanitizer ile güvenle tüketin!

Günümüzde, yediğimiz meyve ve sebzelerde kullanılan zirai ilaç ve zirai gübreler insan sağlığını tehdit etmektedir. Bilim adamları bu soruna duyarsız kalmayarak, tamamen bitkisel içerikli arındırı exsir isimli bir ilacı formülüze ettiler. Ben de televizyonda sık sık karşımıza çıkan bu arındırıcı formülü sizin için araştırdım ve exsir hakkında merak edilenleri sıraladım. Exsir ve içeriği Nedir? Exsir Sanitizer’in tamamen bitkisel içeriğinde hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu madde yoktur. İçindekiler: Mısır ve Hindistan cevizinden elde edilen yüzey aktif madde, şeker pancarından elde edilen organik asit, bitkilerden elde edilen organik çözücü. yiang yiang yağı tarçın yağı, beyaz sirke ve su. Neden Exsir kullanmalıyım? Dünyanın ilk ve tek, hiçbir katkı maddesi içermeyen, %100 bitkisel temelli sebze ve meyve arındırma konsantresi Ex’sir Sanitizer, sebze ve meyvelen, üzerlerinde bulunan zirai ilaç, parafin-wax, mikrop-bakteri, böcek ilacı, larva ve gübre kalıntılarından %100’e kadar arındırır. Bize de sebze ve meyvelerin gerçek rengini, tadını, kokusunu, dokusunu yaşamak kalır. Peki exsiri nasıl kullanırım? Kullanım Şekli: Sağlıklı bir arındırma işlemi için, her 1 lt suya 30 cc (yarım kapak) veya 2 lt suya 60 cc (1 tam kapak) Exsir ilave edilmelidir. 1.Kabın içini, temizlemek istediğiniz sebze ve meyveler ve alabilecek kadar suyla doldurunuz ve önerilen ölçü oranında Exsir ilave ediniz 2. Sebze ve meyvelerinizi 2-3 dakika exsirli suda bekletiniz. 3. Sebze ve meyvelerinizi Exsirli suyla ovalayıp, temiz suyla durulayınız. Detaylar için buraya tıklayın! Saglıklı sebze ve meyvelerinizi afiyetle ve gönül rahatlığı ile yiyebilirsiniz.Afiyet olsun..

5 yorum:

ASLI dedi ki...

Sevgili Özge;

Cumartesi günü alışverişe çıktım. Bir markette bu ürüne rastladım. Bu güne kadar salata yapacaksak marulları sirkeli suya koyuyorduk, ürünü görünce akıllıca bir şey olduğunu düşündüm ama bence asıl besinlerimizin bu ürünle yıkanmaması için üreticilerin bilinçli olmasıdır.

pelince dedi ki...

Bende hafta sonu Carrefourda görmüştüm,denemek istiyorum ilk fırsatta..

Unknown dedi ki...

arkadaslar,ben kullanıyorum ve gercekten meyveleri yıkadıktan sonra suyu görseniz sok olursunuz.tavsiye ederim!

Güven dedi ki...

Ex'sir ile ilgili okuduğum bir haberde (haberveriyorum.net'te) firmanın kimi yalanlar söylediği yazılı (Ege Üniversitesi ile çalışıldığı ve oradan onaylandığı vs). Bence mucize bir iksir olarak kabullenmeden incelemekte fayda var:

http://www.haberveriyorum.net/icerik/exsir-ile-neyden-arınmalı

Unknown dedi ki...

Ürünün nasıl olduğunu evde deneyerek anlamak imkansızdır. Öncelikle güvenilir kurumlardaki laboratuvarlarda test edilmelidir. Ex'sir her ne kadar bunun yapıldığını iddia etse de yapmamış. Haberveriyorum.net'te bununla ilgili bir haber yayınlandı. Okumanızı öneririm...

http://www.haberveriyorum.net/icerik/exsir-ile-neyden-arinmali