wibiya widget

24 Haziran 2009 Çarşamba

İlginize çok teşekkürler!

Selam Arkadaslar,
Öncelikle bir blog sayesinde bu kadar cok samimi ve içten dostlara ulaştığım için kendimi çok sanslı hissediyorum.Hepinize babamın hastalığı ile ilgili bana olan desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
İnsan bazen çok yakınındaki kişilerden bile bu desteği görmezken, yolda belki yanımızdan geçerken bile birbirimizi tanımayacağımız blog dostlarımdan bu desteği görmek beni gerçekten çok hüzünlendirdi ve duygulandırdı.Birkez daha sonsuz teşekkürler...
Babamın durumu ile ilgili çok kısa bilgi vereceğim.Ve sonrasında bu konu ile ilgili fazla konuşmak istemiyorum.
Yaklaşık bir senedir sürmekte olan Kalın bağırsak kanseri, tedavimizin son aşamalarına geldik ama malesef kan değerleri oldukça düşük olduğu için son kemoterapi lerimizi almakta zorlanıyoruz.Bu aralar tek hedefimiz değerlerimizin yükselmesi...İnşallah herşey yoluna girecek!
Sizlerle babalar gününde annem ve babam için tish-o'dan yaptırdıgım T-shirt'leri ve babama süpriz mesajımı paylaşmak istiyorum.
Annecim, Babacım ikinizi de çok ama çok seviyorum.Allah sizi başımızdan eksik etmesin...amin!

4 yorum:

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Umarım herşey yoluna girer. Hediyenize gelince gerçekten çok şeker. Ben de çocuklarıma T-shirt boyatmıştım, ama onların kendi çizimleriydi. Blogumda var.
Sevgiler.

nehircce dedi ki...

Çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.Hediyeler ve yazı çok güzel ve ince bir düşünce sevgilerrr :)

TATESAL dedi ki...

Çok geçmişler olsun canım,rabbim şifalar versin acilinden!!!!

Adsız dedi ki...

çok çok geçmiş olsun