wibiya widget

14 Ağustos 2009 Cuma

Başucumdan Ayıramıyorum...

Bu aralar başucumdan ayıramadığım bir kitabı sizlerle paylaşmak istedim.İçinde yoğunca kendimi bulduğum bu komik hikayenin yazarı Sophie Kinsella . Bu okuduğum üçüncü kitabı.(Beni hatırladın mı? - Alışverişkolik ve Pembe Dünyası - Pasaklı Tanrıça)Pasaklı Tanrıça, tabii ki klasik bir chick-lit. 29 yaşındaki başarılı, çalışkan, hırslı avukat Samantha’nın hayatının 180 derece değişmesinin hikayesi... Sophie Kinsella bana göre aşk'ı çok güzel anlatıyor. Sade, sevimli, romantik ve eğlenceli!Kitapta kariyerine tutkuyla bağlı bir kadının yaşadığı komik ve tramvatik değişimleri keyifle okuyabilirsiniz.Özellikle yoğun geçen iş günlerimin ardından bana çok iyi geliyor.Kafam dağılıyor.Şiddetle tavsiye ederim. Bu arada kitabı özellikle cep boyu aldım.Yaklaşık 10 cm*15 cm ebatlarında.Size de öneriyorum.Özellikle yanımda taşımak çok daha kolay oluyor.Hem de fiyatı da 9.90 gibi ekonomik bir rakama düşüyor.Benim gibi korsan kitap almama takıntsında iseniz, bu cep boyları cebinizi yakmıyor. Herkese iyi hafta sonları!

9 yorum:

Tazekahve dedi ki...

Kitap güzel gibi,bulmaya çalışalım paylaşım için teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

taze kahvecim, D&R DAN aldım ben 9.90 tlye...bilgine

Unknown dedi ki...

Bu kitap bende var daha sayfasını bir kere bile acmadım hic okuyamadım malesef fırsat bulamıyorum :(

Zeynep'in Evi dedi ki...

fikir için çok teşekkür ederim, bu kitap yorumlarına bayılıyorum, kitap almada öyle etkili oluyor ki..

Adsız dedi ki...

Özgecim;
hayatı 180 derece değişmiş bir aukat olarak bu kitabı okumaya sayende karar vermiş oldum. Çok teşekkür ediyorum sana... :)

Unknown dedi ki...

ben ilk cıktıgında almıstım, o zaman kucuk boyu yoktu tabii. cok guzel ve keyifli bir kitap. hatta tam tatil kitabı diyebiliriz. paylasımın icin tesekkurler :)

Unknown dedi ki...

Özgecim ben de alışverişkolik ve pembe dünyasını ilk çıktığında okumuştum ve çok keyif almıştım.bir hafta önce de Beni hatırladın mı? adlı kitabını aldım ama cep boyuna rastlamamıştım.Senin yorumun üzerine yarın da Pasaklı tanrıçayı alıp sıraya koyuyorum :)

Unknown dedi ki...

Özgecim alışverişkolik ve pembe dünyasını ben de ilk çıktığında okumuştum ve çok keyif almıştım.Beni Hatırladın mı?yı da bir hafta önce aldım ama cep boyuna rastlamadım :(Henuz başlama fırsatım olmadı.Senin güzel yorumundan sonra yarın Pasaklı Kraliçeyi de alıp sıraya koyuyorum.

Fulyanna dedi ki...

Ben de okuyorum bakalım yarıladım :)