wibiya widget

23 Ekim 2009 Cuma

Burçlara Göre SAÇLAR!

Burçların kendine özgü renkleri olduğunu  hepimiz biliyoruz.Bundan yola çıkan Ankara'da bir kuaför , burçlar ve saçlar ile ilgili şu yorumları yapmış...

  • Ateş burçlarından (Koç, Aslan ve Yay) olan kadınlara, çılgın saç renkleri yakışır. En uygun saç rengi ise platin sarısı. Kahverengi ve ateş kızılı da bu grubun kadınlarına hoşluk kazandırır. Ateş burcu kadınları makyajda en çok kahve tonlarını ve pembeyi tercih etmeli. Uzun ve dalgalı saçlar bu grubun kadınları için idealdir.
  • Toprak burçlarından (Oğlak, Başak ve Boğa) kadınlar, saç ve makyaj için turuncu ve kahve tonlarını ön planda bulundurmalı. Kat kesim bu gruba oldukça yakışıyor.
  • Mavi/siyah saçlar hava grubu burçlarından (Kova, Terazi ve İkizler) hanımları mükemmel bir görünüme kavuşturuyor. Kısa, sert saç kesimleri Kova, Terazi ve İkizler kadınlarını çok çekici kılıyor. Makyajda mavi-yeşil tonlara ağırlık vermeli.
  • Su burçları (Balık, Akrep ve Yengeç) saç boyamada sarı renkleri tercih etmeli. Gölge ve balyaj çok yakışır bu grubun hanımlarına. Makyaj da ise metal renkler göz önünde bulundurulmalı."

3 yorum:

MeL jones' dedi ki...

hakketen bana da bu tonlardaki makyajı yakıştırıyolar çok dogru...

zeynepin sesi dedi ki...

saçım tam da burcumdaki gibi :)

Primarima dedi ki...

ben ikizlerim kısa saç ok... ama siyah ı-ıh beni feci yapıyor heran birini kesebilirmişim gibi bir göruntum oluyor psikopatlara benzıyorum:)))