wibiya widget

13 Kasım 2009 Cuma

Flormar'la Parlıyorum!

Blogcanlar, (ay bu ikoncanlar gibi oldu:P)  lacheen 'in sitesinde "Flormar'ın" Blogger'lara  hediyeler dağıttığını duyunca, hemen internet sitelerine girip bu iletişim formunu doldurmuştum.

Bugün sabah ofise gelince masamda zarif kutuları ve özenli paketlemeleri  ile Flormar ürünlerini buldum.Henüz ürünleri ellerine ulaşmamış arkadaşlarım için bilgi vereyim istedim, formu dolduralı 2 hafta falan oldu.Fazla talep olduğu için, yoğunluktan ürünleri ancak gönderme fırsatları olduğuna eminim.Bazı bloglarda, ürünlerin geç elimize ulaşması sebebi ile sitemlere rastlıyorum.Bu kesinlikle kimseye yaranmak için değil ama el insaf blogcanlar, firma beleş bedava size 4-5 kalem ürün yolluyor, bir de kargo ödüyor.Biz burada bıdıbıdı yapalım.Ben  elimi vicdanıma koyunca olmaz, yakışmaz diyorum.Her ne kadar bu sayede ağızdan ağıza pazarlama  yapsalar da (WOM), bu kriz ortamında böyle bir kampanya yürütmeleri bile bence desteklenesi bir olay...

Hayatımda ojeleri dışında ilk defa farklı ürünlerini kullanacağım bir marka olması sebebi ile müşteri olarak bu kampanya ile en azından beni ve benim bu  bilgiyi paylaşacağım arkadaşlarımı kazandılar.Bundan sonra  beğendiğim ürünlerinde  karşımda  2 farklı bir marka varsa  hiç tereddüt etmeden sırf bu kampanya sayesinde Flormar alırım.




Gelelim ürünlere... Başlıkta da söylediğim gibi resmen parlıyorum.2 ruj, 1 oje ve 1 mascaram geldi ve mascara dışında ruj ve ojeler Supershine serisinden ürünler.Rujumun biri Supershine 501 vişne çürüğü  bir ruj, nemlendirmesi ve rengi gayet iyi.Supershine lip gloss Dior'a göre daha az kalıcı (e tabii fiyatı çok çok daha makul) ve bana gelen renk 120 kodlu.Rengi inanılmaz beğendim.Ojem ise sedefli beyaz o da supershine serisi rengi 017.Mascara'dan  ise performans olarak çok memnun kalmadım açıkçası...

Ama yine de FLORMAR'a kampanyalarından ötürü tüm Blogger'lar adına teşekkür ediyorum.Bu arada web sitelerindeki  ürün bulma kolaylığı da çok hoşuma gitti.

15 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

güle güle kullan canım...
bence de ancak yetişiyorlar göndermeye

alisnur dedi ki...

ben de dün aksam aldım. Gercekten kriz var dediğimiz şu günlerde böyle bir kampanyaya hayranlıkla bakıyorum bende.. Resimleyip siteme ekleyeceğim birazdan..

chfashiontrend dedi ki...

Çok güzel bir kampanya cidden,ben de ilk defa senin faydalı blogunda görmüş oldum ...Firma adına çok faydalı bir kampanya tabi reklam adına promosyon şart...Ama uzun yıllar kullandığımız ürünlere olan alışkanlığımızı değiştirir mi bilemem tabi:))

Smyrnote Design dedi ki...

Özgecim öncelikle flormarlarını güle güle kullan:). Hangi yazına yorum yazsam karar vermediğim için alakasız bir konuya yorum bırakıp bütün yazılarına olan beğenimi dile getirmek istedim:). Çok güzel yazıyorsun, Türkçe'yi çok güzel kullanıyorsun, anlatım biçimin de çok keyifli, blogunu okurken çok keyif alıyorum, sürekli yazılarının bir yerlerde çıkmasına şaşmamak lazım. Senin ki de başka türlü bir yetenek;)

MAVİANNE dedi ki...

canım pırıl pırıl parlarsın sen bu yaratıcılıkla
güle güle kullan,
mimar olmak kolay mı?
iyi haftasonalrı diliyorum

Ordanburdanhayattan dedi ki...

selam, güle güle kullan özgecim ben de istemiştim bakalım benimkiler de gelecek mi. ben de şu ana kadar sadece ojelerini kullanmış biri olarak diğer ürünleri açıkcası merak ediyorum. bu sitem olayına gelince de cidden komik sanki bize bedava ürün göndermek zorundalarmış havasında bazı arkadaşlar. ama bu tarz kampanyaların çok etkili oldugu da kesin

SadeceBlog dedi ki...

Özgecim, inan bunu düşündüm bugün. 1 hafta oldu ben de dolduralı, henüz gelmedi :) Mail atmışlardı ama 1 hafta içinde gönderecegiz diye... Demek yoğunluk varmış :)

ANTİGONE dedi ki...

Benim de ürünlerim bugün geldi canım. Hepsi seninkilerle aynı ve yorumlarına da katılıyorum. Ayrıca sitemler konusunda da çok haklısın bence. sevgiler..

lezzettabağı dedi ki...

Güle güle kullan canım ürünlerini!
Bu arada benden sana bir mim var almak istersen:)

htp://belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

selam guzelgunlere

pelince dedi ki...

Özgecim güle güle kullan.blogcanlara lafına çok güldüm :)) şahane...

esrarengiz şeyler dedi ki...

Güle güle kullan ve güzel güzel parla;) Ben de formu doldurayım bakalım. Flormar bize destek olsun biz ona;)

Unknown dedi ki...

Lacincim -saolsekerim .bu arada sitem konusunda hem fikiriz...
alisnur -siteni hemen takıp edioorum seker.sen de gule gule kullan..
chfashiontrend -alıskanlık zamanla ve zor değişen bir durum ama sempatımızı kazandıkları kesin:)
Smyrnote Design -saol sekerim güzel dileklerin için.daha ıyısi senın basına insaalh
MAVİANNE -saol annelerin bitanesiii:))gerçi biz marketing yapan mimarız ya:PPP
ORDAN BURDAN HAYATTAN -cnm gelir sadece biraz sabır:)
SadeceBlog -kalbin temiz cnm ne diyimm.ins kısa sürede gelir:)
Antigone -güle güle kullan arkadasımm...
Anne ve kızları -GELIOORUM HEMEN ALMAYA:)
Belguzar anne-tskller
pelince -ben de sevdiim bu lafı pelin copyright alıcam:)
esra'lı renkler-sen de o zaman simdiden güzel günlerde kullan cnmmm

Adsız dedi ki...

Bende bıdı bıdı yapanlardanım:)çünkü bana adresimi istedikten sonra 3 hafta ulaşmayıp sonra tekrar mail attığımda kampanyayı bitirdiklerini yazan Elif Hanım bir kaç gün sonra 4-5 bloğa nasıl ürün gönderebiliyor?Ki onlar iki hafta önce formu doldurduğunu söyleyen kişiler...

Unknown dedi ki...

cadıcıım-sen basvurunu onceden yaptıysan gelıır sana ...