wibiya widget

3 Aralık 2009 Perşembe

Blogger Buluşması mı yapsak, Ne yapsak?

Blogcanlar, bu sene krizdi, hastalıktı, domuz gribiydi derken ülkem ve şahsım için oldukça zor ve stresli bir yılı geride bırakıyoruz.Umarım 2010 kendi şansı ve büyüsü ile gelir...


Bu kadar sıkıntıyı geride bırakırken, yeni yıla bol enerji ile girmek için şahsım adına kesinlikle silkinmem gerek diye düşünüyorum.Sizler de böyle düşünüyor iseniz, yeni yıl öncesi hepimizin katılabileceği minik bir yılbaşı  partisi hatta blogger buluşması mı  yapsak diyorum.Tabiki konu çok derin, bir sürü alt açılımı var tarih, mekan, ücret vs...Beğenen olur, beğenmeğen vb... Ama yine de taşın altına elimi koyabilirim gibi geliyor.Bir de buluşma öncesi çekiliş organizasyonu yaptık mı, süper olur gibi geliyor.Herkes buluşmada birbirine hediyelerini verir.Hem de kaynaşmış oluruz.İstanbul'da yaşadığım için katılım çoğunlukla İstanbuldan olur diye düşünüyorum.Fikrimi Edi ile paylaştım, o da sıcak baktı.Siz ne dersiniz?


Ama sanırım ciddi olarak kuralları belirlememiz ve katılımcıların bu kurallara uyması lazım.Altından kalkabilir miyiz?Yapsak mı, yapmasak mı?Ne biliyim bilemedim.Yorum Lütfen!

21 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Canım dediğim gibi telde de burada olursak ben varım :)

NlyStyle dedi ki...

yaaa biz ankaralı bloggerlara yazık değilmi bizde isteriz:((

Benhurum dedi ki...

Bu buluşma ve tanışma fikri beni müthiş derecede cezb etti ve inan içime coşku verdi:D
Ben varım diyorum ancak yer, mekan zaman uygunluğunu da sağlayabilirsek mükemmel olacağına hiç şüphem yok;)
Ayrıca organizasyon işinde sana yardım için elimden geleni yapacağımı da belirtmek isterim.

haykırış dedi ki...

Sayın Sipahioğlu,
Örnek bir davranış düşüncenizden dolayı kutluyorum sizi lakin bizim toplumda bu gibi organizasyonlar sürekli ertelenir durumdadır. Bilirim emekli olmazdan önce her ay yaz kış demeden motivasyon adı altında geceler tertip ederdim düşünebiliyormusunuz personelden dahi katılan %100 olmadı hiç bir zaman mazareti seven bir milletiz.
Düşüncemi soracak olursanız [şimdi banada mazeretçi diyeceksiniz ama olsun:-))] sağlığım İstanbul'a gelmeye engel oluyor zira saatli aldığım ilaçlarım var ama Ankara olursa seve seve koşarım. Ama sizin fikrinizi müthiş derecede benimseyerek destekliyorum olması gerek, dostluklara güzellik ve neşe katar diyede düşünüyorum.
Kolay gele
Başarılar sizinle olsun diyeyim.
Sevgi ve saygılar

chfashiontrend dedi ki...

Bence de çok güzel düşünmüşsünüz.Değişiklik olur yeni yıla girmeden..Ben de eğer eksta bir durum olmazsa gelebilirim sanırım cnm...Ama biraz meşakatli olucak sanırım..Katılım ne kadar olur önemli olan bu bence .Yer mekan seçmek buna göre daha kolaylaşır diye düşünüyorum...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Allah derim daha ne diyim :))
Edi peki ben sana ne diyim :)))
Bugün sana bunu dediğimde demek özgenin zaten yapacağını bildiğin için bana birşey demedin :)))) Hoş ben bahara doğru diyordum ama yeni yıl arifesi çok daha süper bir fikir :))
Sallanıp silkelenelim bence de Özgeciğim. :P

Adsız dedi ki...

Bence zor olur sizin için her detayı ince ayrıntısına kadar düşünmek ama sonucu süper olur bence:)

mutfakcini dedi ki...

Süperrr ben de varımmm :)

lezzettabağı dedi ki...

Ben de önceki yazına yazdığım yorumda olduğu gibi,bir engel çıkmazsa gelmek ve hep takip ettiğim blogcularla yüz yüze tanışmak isterim:)

Sevtap dedi ki...

valla süper fikir olur gerçekten ama çok düşünülcek işi var ya nasıl olucakkine nerde olacak?Ama olmıcak birşey değil yani olur hatta...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

istanbul'da olucaksam ben de varım:))

Unknown dedi ki...

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( :tmmm cnm sensiz olmaz:)
Moda-Yemektarifleri -ankara için de siz baslatın bir organızasyon:)
benhurum -deseğin için saol .yardıma ihtiyacım olacağı kesin:)
haykırış -zorlugunu farkındayıım ama her güzellik için bir emek gerek:)
chfashiontrend -katılım tabi ki önemli ama bence max 20 kısı falan oluruz. bu arada 2 sene once liseden mezunıyetimizin 10. yılı diye bulusma organızasyonu yapmıstık üsteli antalyada idi.katılım cok iyyiydi.umarıım bu da böyle olur:)
VOLKAN - KALDERA-cnm kalplerimiz bir:) -
tatlı cadı-zor olacagı kesinnn ama katılımcıların da desteği önemli sonucta bu benim kabul günüm değil hepimizin bulusma günü yani herkes ev sahibi...
EBRULİ -harikasın
Anne ve kızları-cok memnun oluruz
karabidikim -cok calsmak lazım:)
seda -tarihler kesinleşince bilgi veririm...

mamila dedi ki...

Merhaba fikrinizi çok harika,neden olmsın yeni birilerini tanımak bana hep heyecan vermiştir.Anadolu yaksında olursa bana daha çok uyar,sevgiler.

Elif UYSAL dedi ki...

Ankara'da yaşamama rağmen haftasonu yapılırsa kesinlikle koşa koşa gelirim ben:)

Burcu Çalışkan dedi ki...

Bende katılmayı düşünebilirm Özgeciğim

Nilgün Komar dedi ki...

bendeeee varımmmmmmmmmmmmm
benhurumun dediği gibi organizasyon konusunda destek olabilirimmmmmmmm :)))
kopya çektim doğru ama elimizden geleni yaparız..
güzel bir gün olacağına hiç şüphem yok.. özgecim hadi sen hemen gün belirleme için elleri kolları sıva.. benim için 26 aralık gayet uygun görünüyor yılbaşı öncesi güzel bir gün bence.. ist.dışından gelecek olanlarda olursa ulaşım için rahat bir gün.. mekan konusunda hemen düşünmeye başlıyorum.. öncelikle hangi yakada olsun ona karar verelim.. anadolumu avrupamı?

Ballı Cimcime dedi ki...

Harika bir fikir canım:))) Anadolu yakasında Prens Adalarına karşı şöyle keyifli bir Cumartesi sabahı Pinhan'da kahvaltı keyfi yapsak, nasıl olur? Süperrr... Büyük büyük masalar birleşse nefis kahvaltılıklarla ve sohbetimizle..

mughetto dedi ki...

Hoş olabilir. Ben pek kimseyi tanımıyorum ama tanışmış olurum :)

kkkk dedi ki...

ben cok uzaktayim yaa :(

...KGgirl... dedi ki...

bende gelmeyi çok isterim ama bilemicem fikir güzel yer uygun hediye olayini da güzel düşünmüşsn
sevgiler

Adsız dedi ki...

merhab benım fıkrım yapın amam gıriş parsını ayarlayın herkes yedığını ödemeli bırde çekıliş ıçın alınacak hedıyeler aynı fıatta tutulmalı ben rahatsızlığım dolayısyle katılamam am gönlum sızınl başarılar canım