wibiya widget

20 Aralık 2009 Pazar

Buluşma için Geri Sayım Başladı!

Blogcanlar,
Bu yazımda bahsettiğim Cumartesi günkü buluşmamız için geri sayım başladı.Hediyemi paketledim, cumartesiyi bekliyorum.Eğer gelemiyorsanız bile, aşağıdaki yazıyı blogunuzda yayınlayıp, katılım için bize destek olursanız süper olur.Söz gelebilen blogcanlarla beraber  en güzel fotolarımızı sizler için çekeceğiz.



26 Aralık Cumartesi günü saat 11.00 'de İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi 6. kat'taki Kahve Dünyasında Blog Yazarları Buluşmamız vardır.Katılmak isteyen tüm Blogger arkadaşlarımızı bekleriz.Sorularınız ve Detaylar için Bir Mimarın Hobisi Blogu Sahibesi Özge Sipahioğlu'na danışabilirsiniz.
Birbirimizin tanıyabilmemiz için bizim masada "Bir Mimarın Hobisi" adlı kocaman bir işaret olacak.Gelen arkadaşların çekiliş için yanlarında meblag fazla yüksek olmayan (minimum 10 tl- maximum 25 tl arası) bir hediye getirmeleri rica olunur.

Not :Bu arada duyuru yazımızı blogunda yayınlayıp bize destek olan dostlara sonsuz teşekkürler!

11 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

gelenler mail falan atıyo mu sana canım..kaç kişi gelicek belli mi?

fioritamodatasarım dedi ki...

gelebilmeyi çok istiyorummm :)

Sevtap dedi ki...

Bende hediyemi bugün aldım ve buluşmayı merakla bekliyorum :)

Unknown dedi ki...

zeynepcim, sayımız belli değil.kimseyi kısıtlamak istemıyorum.
fluffy-bekleriz:)
karabidikim-hediyeni aldın demek.süper cok sevindim bakalım kıme gidecek:)

nehircce dedi ki...

Canım bende gelmeyi çok istiyordum ama zamanlama bana uymadı,inşallah başka bir buluşmada yer almak isterim..Ama sabırsızlıkla bekliyorum inan,nasıl geçecek fotoğraflar vs... umarım çok güzel vakit geçirirsiniz.sevgiyle öpüyorum :)))

Burcu Çalışkan dedi ki...

Benim de hediye hazır, fotograf makinamıda getireceğim merak etme Özgeciğim :))

Benhurum dedi ki...

Hediyemi kendim hazırlıyorum, tamamlamak üzereyim;) Fotoğraf makinemi bende getireceğim:) Vee hem çok heyecanlı hemde bir o kadar mutluyum:))

Teşekküründen payımı aldım bende çoook teşekkür ederimtatlımm, görüşmek üzere...

Hepiniz sevgiyle kalın...

veee herkeze iyi haftalar dilerim:)

mamila dedi ki...

Sevgili mimarım duyurunuzu yayınladım . Gelmeyi çok istiyordum ama karşıda olması işleri zorlaştırdı.Yeni yıl öncesi hazırlıklarımız çok yoğun tempoda ve derslerimin aksatılamıyacağı günler.bizim yakada olsaydı belki bir saatlik bir rötar yapabilirdim.İnşallah başka sefere ,çook sevgiler.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

heyecan sardı beni umarım hava iyi olur ve bu buluşma gerçekleşir. gelmeyi çok isitoyurm aslında saat güzel. cevahir bana çok yakın daha olmadı çocuklarımda kapıp gelecem valla. :))

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Ay ben daha hediyemi almadım :( ayyy benprimarimadaki çekiliş için de hediye almadım :(( Ayyy ben nasıl yetişeceğim tüm bunlara yaaa ://

ceydabural dedi ki...

bu haftaiçi ayarlıyorum hediyemi :)