wibiya widget

4 Aralık 2009 Cuma

Buluşmaya Dair...

Sizlerden gelen  yorumlar ve maillerle hem mutlu oldum, hem de beynimi sürekli düşünmeye sevk ettiler.Buluşma ile ilgili karar vermemiz gereken çok konu var.Sizler de aklınıza gelen fikirleri (mekan, etkinlik, tarih vb.) lütfen yorumlarınızla bana gönderin.Bunlar benim aklımdakiler....

1-Buluşma kesinlikle haftasonu olmalı.Hafta içi çalışanlar var, pazar ailelere ait.En güzeli cumartesi  sabahtan olsun derim ben.Öğleden sonra başka programlarımız varsa onlara devam edebiliriz böylece.Yılbaşına yakın 2 cumartesi var.19 Aralık ya da 26 Aralık olabilir.


2-Mekan konusunda hem Anadolu hem de Avrupa yakasından katılacaklar olduğu için, ortada,  2 tarafa da yakın bir mekan olsa hepimiz için iyi olur.Bu arada sadece araba ile ulaşımı olmasa, arabasız gelecek arkadaşlar için de toplu taşıma olsa pek iyi olur.Düşünün bakalım, neresi olabilir?


3-Kahvaltı formatında hatta self servis olan bir mekan olsa kim ne yerse, içerse onu öder.Böylece para konusunda da polemikler yaşanmaz.


4-Buluşmaya herkes yanında fiyat olarak  alt ve üst limitlerini belirleyeceğimiz bir hediye ile gelse (örnek minimum 10 tl -maximum 20 tl???) , orda bir çekiliş yapıp hediyeleşsek böylece ordakı herkes çekilişe katılmış olur, hediyem geldi gelmedi kavgası olmaz..

Başka başka fikir verin, enerji verin blogcanlar...Başka neler olabilir?

21 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba
umarım banada uygun bir tarih olur ve katılabılırım.
Bostancı tarafı uygun olabılırmı?
denız yolu ıle karsıdan gelenler ıcın.
ve 13:00 ten sonra aha uygun bana gore belkı guneşli bir gun olur
tarihi bekliyorum
sevgiler
http://yesimceyemek.blogcu.com/
http://yesimcetaki.blogcu.com/
yesim

lezzettabağı dedi ki...

Özge'cim,
Haftasonu olayı bana uymayacak galiba.Çünkü ben haftasonu çalışıyorum,hafta içi tatil yapıyorum.Ama tabii çoğunluk haftasonu tatil olduğu için herkese uymak daha önemli.Eğer ben de izin alabilirsem gelirim.İzin olayımı da,buluşma tarihi vs.belirlendiğinde sorar,sana ona göre bildiririm canım.

Unknown dedi ki...

Fikrim geldi deyip siz bayanlara fikrimi söylemek istedim =)
Maçka parkında çok güzel yerler var haberiniz olsun istedim,iyi eğlencler dilerim şimdiden...
Ayrıca blogunuz çok eğlenceli bayıldım =)

Beetle dedi ki...

benim cumartesi gunleri kursum var gelemem malesef ama, fikirler cok guzel ayrintilar dusunulmus, hediye konusundaysa kime verilecegi onceden belli olsa belki daha iyi olur, bloglardan az cok bir ipucu cikiyor sinucta zevkine dair ?

berna dedi ki...

Çok güzel düşünceler...Benim bloger henüz çok yeni ancak bir senedir blogerleri okuyorum istanbulda olup katılmak isterdim...Ama belli de olmaz :)

DuruButik dedi ki...

Ne güzel... istanbul'da olsaydım katılmayı isterdim..
Sevgiler...

nokuruncocuklari dedi ki...

hımm ne güzel. şimdi istanbulda olmak vardı anasını satıyım.çok uzaktayım :<

Dengesiz Terazi dedi ki...

cnm çok fazla buluşmaya imza atmış biri olarak sana belirlediğin maddelere göre önereceğim yerler cevahir AVM yada profilo yada adres istanbul.hepsi birbirine yakın yerler.birini seçebilirsin.mecidiyeköy merkezi biryer olduğundan pek çok yerden otobüs vs var.:))

Dengesiz Terazi dedi ki...

buarada bir önceki yazınıza pek çok arkadaş gelicem demiş ama haykırış nickli arkadaşın dediği gibi buluşma günü geldiğinde karşınzıda çok az kişi görücenizi bilin derim bende:)) organizasyoın işi zordur herkese uydurmak mekanı beğendirmek saati denk düşürmek .vs gerçekden zordur size kolaylıklar diliyorum:))

haykırış dedi ki...

Sayın Sipahioğlu,
Olması ve yapılması gerekenleri öyle bir güzel sıralamışsınız ki önerilecek bir şey kalmamış ki..
Güzel bir Dostluk temelinin atılımı için gösterdiğiniz bu gayretinizi müthiş destekliyor ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum.
Keşke sağlığım elversede muhterem eşimle birlikte bende gelebilsem..
İmremdim açıkcası..
İyi geceler diliyorum.
Saygılarımla

Unknown dedi ki...

yesimceyemek- bostancı tarafı da olur tabi ama ben hak gecmesin diye 2 tarafa da daha yakın biryerler olsun isterim.sbahtan yapalım dememin sebebi de hem ıstanbul kalablıgına kalmayalım, cmt ogleden sonra tüm mekanlar tıklım tıklım olur- hem de insanların başka işleri de varsa ogleden sonra onlara kalmıs olur diye düşündüm .ne dersin?
Anne ve kızları -cnm hafta sonu calısmak zor walla...tarih kesinleşsin hemen bilgi veririm cnmm.
Umut -saol fikir için oralar süper cidde ben de cok seviyorum ama arabasız gelecek arkadaslara zor gibi? bloguma iltifatın için de cok saol...
Betul -betülcüm ben de hediye için önceden belirleyelim kımlerin kimlere alacağını diye düşündüm ama bizim toplumda haykırıs ın dediği gibi mazeret cok sevildiği için son gün söz verip de gelmeyen olursa o arkadasın cektiği kişi hedyesiz donsun istemem.o yüzden huzursuzluk cıkmasın die.herkes yanında hesiye ile gelsin -gelenler arasında cekılıs olsun diye düşndüm .haksız mıyım?

Unknown dedi ki...

berna -bekleriz

DuruButik -tskler

nokuruncocuklari -biz geliriz:P

Dengesiz Terazi -cnm mekan onerin için saol .ben ne dense hep bireysel bir cafe vs düşünüodum ama avm ler de bircok konuyu (park,yemek,ulasım vb) kendi içinde cozuyorlar.ama eger avm olursa kesinlikle sabahtan yapalım cmt ogleden sonra oturacak yer bile bulamayız mazallah:P

Dengesiz Terazi -bunların hepsinin farkındayım, inan fazla detaylı düşünüyorum ben de ...en son lise arkadaslarımızla 10. yılımız için balo yaptık.Yogun! emekler sonucu 180 kişiden eşlerle 110 katılım sağladık üstelik türkiyenın her yerinden antalya'da bulustuk.Bu nedenle yasanacakları az cok ben de tahmın edip, onun için bu kadar detaylı ve temkınlı düşünüyorum .Ama benim için gerce olan tek sey, oraya gelecek blog yazarlarının sayısı değil samımıyeti:)

haykırış -desteğiniz ve güzel dilekleriniz için tskler..

Rakunt ideas dedi ki...

Merhaba buluşma haftasonu olursa bende katıla bilirim.Çokda istiyorum.Hiç blog arkadaşalrımı tanımıyorum çünkü.Yer olarak ulaşım rahat olack biryer olması en ideali mecideyeköy bencede güzel heryerden otobüs minibüs var.

Dengesiz Terazi dedi ki...

özgecim güzel söylemişsin sayı değil samimiyet diye çok doğru ama kalabalıkda daha bir keyifli oluyor:)) şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..

TAZE NANE dedi ki...

Herşeyi çok güzel sıralamışsın.
Umarım bende gelebilirim. Bu aralar İstanbulda değilim ama.
Sevgiler canım.

nokuruncocuklari dedi ki...

beklerim egeye :)

Adsız dedi ki...

Haftasonu 12-13oo arası oğlumun basket kursu var. o tarihte bırakacak bırını bulursam sabah buluşmasına gelebılırım. öğleden sonra olursa heryer uyar. Haftaiçi de her saat uyar.
sevgiler
http://yesimceyemek.blogcu.com/
http://yesimcetaki.blogcu.com/
yesim

Burcu Çalışkan dedi ki...

öZGE; tüm sıraladıklarında seninle hem fikirim, umarım sıkıntısız bir şekilde şekillenir bir an önce :))

Adsız dedi ki...

ne güzel bir düşüncei çok eğlenceli olacağa benziyor

Unknown dedi ki...

tugbacım beklıooruz

Unknown dedi ki...

hep beraber cok eglenicez arkadaslar:)