wibiya widget

17 Aralık 2009 Perşembe

D&R kitap Alışverişim ve Karim Rashid Çikolatammm

Blogcanlar, tüm yaşanan olumsuzluklara inat  "Yıkılmadım ayaktayım hem de bomba gibi!"

Şaka bir yana hastalık nedeniyle geçici bir süre evde vakit geçirmek zorunda kalan annem ve babam için  dün D&R'a gidip kitaplar aldım.Biraz alışveriş iyi geldi sanırım.Çok şükür ruhen daha iyiyim. Anneciğime, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kurucusu Türkan Saylan'ın hayatını Ayşe Kulin kaleminden okuması için "Türkan" isimli kitabı, Babiş'ime ise, Vural Savaş'ın Haşa Huzurdan Demokrasi Geldi isimli kitaplarını aldım.Şu an sıcacık evimizde, Yılbaşı ağacımızla beraber gözlükleri ellerinde bu kitapların sayfalarında kaybolduklarına eminim.
Canlarımmm, ikinizi de çok ama çok seviyorum.Allah, sizi başımızdan eksik etmesin.Tüm blogcanlarıma, sevdiklerine, ailelerine uzun ömürler versin inşallah... Amanınnnn, bu ne duygusallık böyle.Hemen silkiniyor ve Karim Rashid Çikolata'ma devam ediyorum. 



Sizlerle bugün dünyanın ilk tasarım Çikolatası Eternity'yi paylaşmak istiyorum."O ne ki!" dediğinizi duyar gibiyim ama inanın süper birşey. Tasarımı Karim Rashid tarafından yapılan Şölen firmasının uzmanlığı ile hazırlanan inanılmaz güzel çikolatalar.Karim Rashid'i tanımayanlar için bilgi veriyim.Yarı İngiliz yarı Mısır asıllı bir Endüstri ürünleri tasarımcısı.Dünyaca tanınan bir çok beğendiğim bir tasarımcı.
Sitesi için tık tık
 


Açıkçası  Lindt hastası ben Şölen'in bu kadar başarılı çikolata üretimi için de kendilerini tebrik ediyorum.Bergamot ve Ginseng aroması ile eşsiz bir tat!D&R'da gördüm ve ETERNITY'ye aşık oldum diyebilirim. İşte huzurlarınızda...Umarım bu yıl gökten kafama 2 elma ve 1 Eternity düşer:)
Beni sevenlere duyurulur...




9 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım ailene ve sana büyük geçmiş olsun diyorum, umarım 2010 yılı sağlıklı, mutlu ve sıkıntısız çikolata tadında geçer...

NALAN dedi ki...

çok geçmiş olsun..ne güzel hediyeler olmuş kitaplar...
çikolataları da pek bir beğendim...:):):):)

LEZZETİN ASLI dedi ki...

Geçmiş olsun sizlere.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu yıllar diliyorum.Annenizin kitabı beyendiğini umuyorum.Ben de okuyorum şu an aynı kitabı.Ayşe Kulin'in okumadığım kitabı yok.Hele bu kitap hiç okunmazmı?
Sevgiler:))

defne dedi ki...

şölen harika tadlar yaratıyor gerçekten de, buna da bayıldım, tabi bu tasarım apayrı diğerlerinden.

Sevtap dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin.Kitaptan güzel hediye olamaz bence harika...

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

GERÇEKTEN SÜPER BİR TASARIM ÇUKULATA.
yani resimden çukulata demeseydin,kesin ne diye sorardım.Annen ve Baban için geçmiş olsun.

HaNdE... dedi ki...

onları yiyemem ben beee, çerçeveletirim :))

Unknown dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun anneciğine ve babacığına!Umarım yeni yılda sağlık ve mutluluk sizinle olur:)

Stil Direktoru dedi ki...

Hep duacınınım bilirsin balım o yüzden bu sene sağlık ve bereket dolu olacak yuvanız tatlım, Türkan hocanın kitabını daha okuyamadım not aldım, rahmetle anıyorum.