wibiya widget

15 Aralık 2009 Salı

Takı Tasarımlarım Galata'da! La Mariquita'da Neler Var?

Blogcanlar, bilmem size de oluyor mu ama ben ne zaman birşeyi çok istesem örneğin bir yere gitmek, bir etkinliğe katılmak vs. mutlaka birşey sebep olur ve katılamam.Artık hemen hemen her cümlemin başına "Allah Kısmet Ederse" ibaresini hep ekliyorum.
Bir çeşit paranoya oldu bende desem yeri var:)


Malum bu yazımda yazdığım sağlık problemleri nedeniyle, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan ve liseden çok sevdiğim arkadaşımın mağazası olan "La Mariquita" açılısına katılamadım.La Mariquita, 14 büyük tasarımcısı , Japonya ve Amerika'dan gelen farklı ürünleri ve kendine özgü iç dizaynıyla Galata'nın uğur böceği..Zaten adının anlamı da uğur böceği.Mağaza sahiplerinin kendi ağzından La Mariquita...




"Çook uzaklardan; beğeneceğinizi umduğumuz güzel bişeyler getirdik. Ama asıl olan çok önemli 14 yerden, çok büyük destek aldık. Özel bir teşekkür.. 


Destek veren tasarımcılarımız:
Aslı Güner /Ayşe Deniz Yeğin /Ayça Sytmen /Derya Delice /Gamze Saraçoğlu /İz Öztat
Mehtap Elaidi /Müge Ersin/Nilüfer Giritlioğlu
Özge Sipahioğlu/Sertaç Delibaş
Zekiye Koçarslan/Zeynep Erdoğan/Zeynep Tosun


Takılarım bundan sonra Galata'da.Uğramak isterseniz iletişim : 0212 2493273

5 yorum:

sufi dedi ki...

"Allah kısmet ederse" ne güzel bir söz. İnşaallah da öyle.Sevgilerimle.

İğne İle İplik dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel takılarınızı sevdiğiniz insanlara emanet etmiş oldunuz böylece:) Galataya bir baskın yapmak istiyorum:P Gidersem mutlaka uğrayacağım:)

Stil Direktoru dedi ki...

Seneye seni bizzat aralarında göreceğime eminim canım

Adsız dedi ki...

Özgecim ne güzel senin o şirin takıların çok güzel bir yerde, değerini bilen insanlara ulaşabilecek.. Buradan sana ve Gülin'e hayırlı uğurlu olsun diyorum ... İstanbul'a geldiğimde kesinlikle uğrayacağım canım. (Allah kısmet ederse tabii)

Ceren dedi ki...

Merhaba,

Artık takı satışı yapmıyor musun?
Ceren