wibiya widget

4 Ocak 2010 Pazartesi

2010'da Burçlar ve Kariyer

Koç
İş yaşamınız hızlanıyor
31 Aralık’ta meydana gelecek Ay tutulmasıyla birlikte rüzgarı arkanıza aldığınız bir döneme giriyorsunuz. Artık kimse sizi tutamaz! 15 Ocak, 21 Haziran ve 21 Temmuz tutulmaları da sizi destekleyecek ve bu sayede kariyerinizde ilerleyeceksiniz. Yeni bir pozisyona yükselme, daha iyi bir işe geçme gibi konular gündeminizde yer alabilir. 2010, Jüpiter’in Balık burcunda ilerlemesi sayesinde gizli desteklerin artacağı, perde arkasından aleyhinize yürütülen faaliyetlerin biteceği bir yıl olacak. Kısıtlamaların azalmasıyla iş yaşamında daha hızlı ilerleyeceksiniz. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.

Boğa
Sosyal hayatınız renkleniyor
2009 boyunca kariyerinizde sizi bazen oldukça yoran, bazen de isminizi ön plana çıkaran şeyler yaşadınız. Ama bu yıl her şey değişiyor. 2010 yılı içerisinde iş yaşamında durduğunuz yerde kalmayacak ilerleyeceksiniz. 18 Şubat sonrasında ise sıkıntılarınız hızla yok olacak. Yetenekleriniz göze çarpacak. Yeni yıl size sosyal alanda da yenilikler getirecek. Beraberinde pek çok davete katılıp, güzel ve yoğun günler geçireceksiniz. Daha da önemlisi, toplumun önemli kesimlerinden insanlarla sık sık bir araya gelme fırsatı bulacaksınız.

İkizler
2010 sizin yılınız olacak
Büyük şans gezegeni Jüpiter’in kariyer evinizde ilerleyeceği 2010, son 10 yılın kariyer açısından en iyi yılı olacak. Güzel değişiklikleri 18 Ocak’tan itibaren göreceksiniz. Diğer önemli tarihler ise 8 Haziran ve 23 Eylül. Ama bunlardan önce, Mart ayında yükselme ve yeni iş fırsatları yakalama potansiyeliniz var. Bunu en iyi şekilde değerlendirin. Büyüme ve gelişme dönemindesiniz. Kariyerinize ve günlük görevlerinize odaklanırsanız, son zamanların en yüksek performansını gösterip, önemli avantajları kendi başınıza yaratabilirsiniz.

Yengeç
2011 için hazırlıklar yapın
Kariyerinizde patlama yapacağınız yıl 2011. 2010’da ise bunun zemini hazırlayacak girişimler içerisinde bulunacaksınız. Özellikle de sosyal anlamda çok yönlülüğünüz ortaya çıkacak. 2-18 Şubat aralığında ve Ağustos ayında ilerleme konusunda size yeni seçenekler sunabilecek maddi kaynaklar da yaratabilirsiniz. Tüm bir yol boyunca iletişim ve planlamanın çok yoğun olacağı görülüyor. 2010’u iyi değerlendirin ve vizyonunuzu genişletin. 

Aslan
Maddi açıdan rahatlayacaksınız
2010 ile birlikte maddi rahatlığa kavuşacaksınız. Hızlı bir tempo sizi bekliyor. 20 Mayıs’a kadar devam edecek olan hızlı tempo, krediler, miras, nafaka, tazminat, sigorta primi gibi yollardan sizi maddi açıdan tatmin edecek. Maddi sıkıntıların artmasını yeni projelere yönelmenin ve yeni fonlar yaratmanın takip edeceği 2010, 15 Ocak, 20 Nisan ve 21 Temmuz yakınlarında da maddi olanaklar yoluyla iş hayatında ve dolayısıyla da kariyerde birçok ilerleme ve gelişim fırsatları sunacak. Bundan emin olabilirsiniz.

Başak
Harcamalara dikkat
Birçok kaybın ve zararın üst üste geldiği bir dönemden sonra artık Satürn’ün üzerinizdeki baskısını hafifleteceği bir yıla giriyorsunuz. Burcunuzdan çıkıp para evinize giren Satürn, artık dikkatli hamle ve girişimler ile uzun süre yararlanabileceğiniz kaynaklar yaratmanız konusunda fırsatlar sunacak. Ancak bu esnada harcamalarınıza da dikkat etmeye devam edin. İstikrarlı bir bütçe ile yıla devam ettiğiniz takdirde Haziran ve Temmuz aylarında maddi durumunuz hızla değişebilir.

Terazi
Yılın en avantajlı burcu
2010’un belki de en avantajlı burcu sizsiniz. Çok büyük gelişmelerin olacağı bir yıl sizi bekliyor. 26 Nisan ve 27 Temmuz ile bu tarihleri dışarıda bırakırsak, hiç beklemediğiniz bir ilerlemenin içerisinde olacaksınız. Sürpriz fırsatlarla dolu bir süreç sizi bekliyor. Balık’taki Jüpiter hareketi, Yengeç ve Oğlak’taki yeni Ay ve Dolunay etkileri derken, 2010 Teraziler için son derece faydalı etkiler yaratacak. Bu yılın en önemli dönemleri 15 Ocak haftası, tüm Mart ayı, 8 Haziran yakınları ve Eylül sonundan itibaren doğum gününüze kadar uzanan süreç. Şubat 2011’e kadar size birçok avantaj getirecek olan Venüs’ün Akrep yerleşimi ise problemlerinizin sonunu getirecek.

Akrep
Çevreniz değişiyor
2010’un ilk yarısı içerisinde sizi oldukça zorlayacak ve yoracak bir dönemden geçebilirsiniz. Ancak bu süreç içerisindeki çabalarınızın da tüm yorgunluğunuza değecek. Mars, 20 Mayıs’a kadar programınızı oldukça dolu tutarken, Şubat ve Ağustos da kariyerinizle ilişkili farklı haberler getirecek. Yaşadığınız çevreyi değiştirmeniz mümkün. Emlak ve bankacılık konularında olumlu etkiler getiren 2010’un ikinci yarısı nispeten daha sakin geçecek. Mayıs’tan itibaren temponun düştüğünü hissedeceksiniz. Ekim’de Venüs burcunuza girince şanslı bir dönem başlayacak. Aralık ayı etkilerinin size ciddi kazançlar getiriyor.

Yay
Değişimler sizi bekliyor
2010’da iletişim, haberleşme ve yolculuk gibi kavramları güçlü biçimde ön planda alacak. Emlak ile ilgili iş ve girişimlerin de yoğun olacağı bu dönem içerisinde, şansınızın da yardımıyla geçen yıllardaki aksaklıklardan eser kalmayacak. Manevi dünyanızda dışarıya da yansıyacak önemli dönüşümler, değişimler, gelişimler olacak. Perspektifinizi değiştirirken, 3 ve 15 Mart yakınlarında iş hayatınızda da önemli değişiklikler yöneleceksiniz. Mayıs ve Eylül ayları sizin için oldukça avantajlı diğer dönemler olarak görülüyor.

Oğlak
İş değişikliği mümkün
Yönetici gezegeniniz olan Satürn, 2010’da size daha ağır sorumluluklar yükleyecek. Bu etkinin 21 Ekim 2012’ye devam etmesi söz konusu. Bu zaman aralığında iş değiştirebilir, kendi işinizi yapabilir ya da alanınızda ön plana çıkabilirsiniz. İş hayatınızda koşuşturmacanın artacağı ancak ortaklık yapma şanslarının ve mevcut ortaklıkları büyütme fırsatlarının da artacağı bir yıl geçireceksiniz.

Kova
Sık sık seyahat edeceksiniz
2010 yılı Eylül’den sonra kariyerinizle ilgili son derece önemli etkiler getirmeye başlayacak. Ancak, bunlardan önce irili ufaklı, hesapta olmayan gelirler sağlamanız ana konulardan olacak. Büyük projeler gerçekleştirerek maddi açıdan daha rahat olacağınız bir dönem geçireceksiniz. Yılın ilk haftası, Mayıs ayı, 11 Temmuz yakınları ve Kasım’ın tümü, çalışanlarınızla ilgili gelişmeler barındıracak. Mayıs ve Kasım ayları, proje bitirmek, yeni iş fırsatları yakalamak, yabancılarla daha yakın temasa geçmek gibi etkileri de barındıracak. Haberleşmedeki kolaylıklar ve sık seyahatler de ana konular arasında.

Balık
Yaşamınız tamamiyle değişiyor
Ocak ayının ortalarında şans ve güç gezegeni Jüpiter burcunuza giriyor ve 2010’u sizin yılınız yapıyor. Uranüs’ün Jüpiter’le bu halde kavuşması da sürprizlerin, değişimin ve büyümenin habercisi. Yaşamınızın her alanında ilerleme, genişleme ve şans olacak. Evlilik ve uyumlu aşk ilişkileri söz konusu. Terfi ve yeni ortaklıklar da yılın ana konuları arasında. Şubat, Haziran, Ağustos ve Aralık ayında yaşamınızın nasıl değişip gelişeceğine şaşıracaksınız. Bu dönemlerdeki fırsatlar konusunda çekincede kalmayın.

10 yorum:

mughetto dedi ki...

Balık burcuyum ve burcumla ilgili bu sene için söylenenlere bayılıyorum :))

Syhn dedi ki...

bu burç falına inanmıyorken nasıl oluyorda her gördüğüm yerde kendi burcumu okumadan edemiyorum bilmyiorum :)

perisihri dedi ki...

Özge hn.süpersiniz bir okudum moralim yerine geldi valla..hele de olumlu şeyler görünce enerjim yerine geldi sanki..çok teşekkürler emeğinize sağlık..
Sevgilerimle.

mutfakcini dedi ki...

Bir Balık olarak inşallahhhhh diyorum :)

NEFİSE dedi ki...

Hıımm.. Ben kovayım.. güzel şeyler olacakmış..sağol.. moral buldum..

Dominika dedi ki...

bir kaç gündür internette akrep burcunun 2010 yorumunu okumak istiyordum..hep erteledim..sende okumak kısmet oldu..:)
2009 çok da iyi geçmedi benim için
o nedenle bu güzel yorumları okumak beni çok mutlu etti..
teşekkürler :))

sünter dedi ki...

Ne güzel topluca, cümleten durumumuz iyiye gidiyormus bu sene.
Sevdim ben bu fali:)

sufi dedi ki...

Balık burcuyum.Umut verdi söylenenler teşekkürler sevgiler.

Unknown dedi ki...

blogcanlar, ben de balık burcuyum bayıldım walla yazılanlara...ins diyelim:)
bu arada cidden hepsi cok pozitifmiş:)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

ben kova burcuyum ve tam benim hayallerimi barındıran bir burç yorumu olmuş ben de inşallaaahhhh diyorum buna ihtiyacım vardı şimdi daha büyük hırsla çalışacağım sevgiler. değer mimarım :))