wibiya widget

18 Şubat 2010 Perşembe

30 Yaşını Geçen Kadınlar...

Andy Rooney der ki... " Yaşım ilerledikçe, en çok otuz yaşını  aşmış bayanlara değer vermeye başladım."


İşte bunun sebeplerinden birkaçı:

  1. Otuz yaşını geçmiş bir kadın asla sizi gecenin bir yarısı uyandırıp "ne düşünüyorsun?" diye sormaz.Umurunda değildir çünkü ne düşündüğünüz.
  2. Eğer otuzunu aşmış bir kadın TV deki maçı seyretmek istemiyorsa, söylene söylene TV 'nin karşısında yanınızda oturmaz. Yapmak istediği bir şeyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan bir şeydir.
  3. Otuz yaşını aşmış bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir... Kim olduğunu, ne olduğunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir. Otuzunu aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.
  4. Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur. Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir.
  5. Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir. Bir operanin ortasinda ya da pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga kavga etmesi cok nadirdir. Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak...
  6. Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hakedilmemis bile olsa... cunku takdir edilmemenin ne oldugunu iyi bilir.
  7. Otuzunu asmis kadin sizi bayan arkadaslariyla rahatlikla tanistiracak kadar kendine guvenir. Daha genc bir kadin, en iyi arkadasini bile gormezlikten gelebilir, yanindaki adama guvenmedigi icin.
  8. Otuz yasin ustundeki kadin sizin onun arkadasina ilgi duymanizi hic sallamaz, arkadasinin onun aldatmayacagini bilir.
  9. Kadinlar yaslari ilerledikce medyumlasirlar. Ona gunah cikarmaniza hic gerek yoktur, onlar her bir haltınızı bilirler.
  10. Otuz yasini asmis bir kadin kipkirmizi bir ruj surdugunde bu ona cok yakisir. Ama daha genc kadinlarda boyle degildir.
  11. Otuz ustu kadinlar aciksozlu, dogrucu ve durustturler. Ne kadar geri zekali oldugunuzu bir cirpida acik acik soyleyiverir, eger bir geri zekali gibi davrandiysaniz. Onun icin ne anlam tasidiginizi merak etmenize gerek yoktur...

16 yorum:

Banuca dedi ki...

53 yaşında bir bayan olarak, hepsi doğru diyorum, ama yanlış anlaşılmasın da, şunu merak ediyorum, bizim yaştaki adamlar niye gene de genç kızların peşinden koşarlar????? :)))

cicibebe dedi ki...

otuz iki olmak istedim birden :))

DenDen dedi ki...

kırkına 2 yıl kalmış biri olarak zevkle okudum

EV DEKORASYON HOBİ dedi ki...

Andy Rooney cok dogru soylemiş.30 yaşını aşmış kadın kendine güvenen,ne istedigini bilen ve kendini ifade etmesini bilen kadındır.Sevgiler.Aida

Papaz Her Zaman Pilav Yemez dedi ki...

Andy Rooney çok hakLı...

HaNdE... dedi ki...

30uma 2 kaldı...buna da şükür :)

Ada Deniz dedi ki...

çok hoşmuş

Mavi Atölye dedi ki...

Bayıldım ya, 35 inde bir kadın olarak:)))

Saglıklımutfak dedi ki...

Özgecim 36dayım bu yazılanlara harfiyen katılıyorum ve yaşıyorum :) kocaman sevgiler canım .

bozbek dedi ki...

süperr: ) yaşım mı? 33...

Scarlet dedi ki...

30 olmak istiyorummmmm:))

MAVİ TUTKU dedi ki...

Olgunlaşmanın avantajı daha fazla sanırım..mı acaba?

Yaşamın kıyısında dedi ki...

35 yaş deseymiş daha gerçek olurmuş ama yine de doğruluğunu kanıtlanmış...
Sevgiyle...

Hilal dedi ki...

doğrusu bayıldım bu yazıya 31 yaşına yeni girmiş biri olarak:)

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

Tamamına katılıyorum...

Keyfi Pasta by S & G dedi ki...

30' a bir basamağı kalmış biri olarak çok beğendim yazıyı...bence çok doğru anlatılmış kadının 30 yaş ve sonrası :)