wibiya widget

20 Şubat 2010 Cumartesi

Keyifli ve Lezzetli bir Haftasonu Önerisi...

Blogcanlar,
Mekanları gezip görüp beğenince sizlerle paylaşmadan edemiyorum.Sanki sizinle paylaşmayınca eksik birşeyler var gibi hissediyorum:)

Bu haftasonu için önerim  Namlı Gurme ...Haftasonu kahvaltıları için vazgeçilmez  bir mekan diyebilirim.Bol çeşitli peynir, zeytin, şarküteri ürünleri, simit, yumurtalar, vs vs. insan seçmekte zorlanıyor açıkcası.Tabi çeşitten çok kalite de önemli... 100 çeşit açık büfe kahvaltısı olup yiyecek birşey daha doğrusu yenilebilecek lezzette birşeyleri bulamadığım çok yer olmuştu. Burası ise tam tersi herşeyiyle kaliteli ve lezzetli. İçerideki uzun masada keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz dostlarla.Mekanın sahibi Engin bey'de inanılmaz beyefendi ve güleryüzlü bir insan.Sanki müşterisi değil de misafirisiniz...

Bu arada mekan Time out dergisinden, en iyi kahvaltı yapılabilecek mekan ödülü almış...Kahvaltıdan bahsetmişim ama öğlen ve akşam yemeklerinden bahsetmemişim. Akşam ve öğlenleri Zeytinyağlılar, Izgaralar, Makarna, Pizza çeşitleri, Türk mutfağından çeşitler vb. birçok seçenek mevcut. Yani gidip de aç kalmanız mümkün değil :)

Araçla giderseniz, aracınızı katotoparkının altındaki Namlı 'nın Valelerine bırakabilirsiniz.Namport 'a geldiğinizi söylemeniz yeterli. Belli bir ücreti yok bahşişle çalışıyorlar.
Bu arada unutmadan eve dönerken şarap keyfinize eşlik etmesi için alternatif peynirlerden almayı ihmal etmeyin derim ben.
Hepinize keyifli haftasonları...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de Eminönü'e her gittiğimde oradaki namlı'da mutlaka oturur,birşeyler yerim ve market kısmından da bir sürü değişik şey alırım.Bayılıyorum ben Namlı'ya!

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Karaköydekini bilmiyorum ama Eminönünde çalışırken özellikle de Ramazanlarda Eminönü Namlıya her gün gderdik arkadaşlarla iftar için envai çeşit şey alırdık. Her zaman kaliteli ve farklıdır Namlı, ürünlerinin güvenilirliği onları yıllardır zirvede tutuyor bence. Canım nasıl gitmek istedi şimdi Eminönüne anlatamam:)

ikizlerimbenim dedi ki...

muhteşem görünüyor Özge!! Antalya'dan sevgiler!!

lezzettabağı dedi ki...

Yorum bölümünü açmadan gördüğüm tek yorumun büyük ihtimalle kızıma ait olabileceğini düşünüp bakınca da yanılmadığımı anladım.. Her gittiğimizde bir aksilik olmazsa çocuklarla orada dinlenip birşeyler yemekten çok keyif alırız.. gerçekten de her ürünü özenle sergilenip satışa sunuyorlar . mezeleri peynirleri ayrı ayrı lezzette kesinlikle tavsiye ederim.. Bu arada epeydir görüşemediğimizi farkettim.. sevgiler..

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Ayyy gece gece iştahım açıldı :)

Buarada Özgecim Yeni Buluşmamız var..

Mecidiyeköyde paylaşırsan ve katılımınla bizi mutlu edersen seviniriz öptüm tatlım