wibiya widget

25 Şubat 2010 Perşembe

Türkiye’nin İlk 3 Boyutlu Albümü Geliyor!

Blogcanlar,
Bugün sizlere Antalya Anadolu Lisesi'nden çok sevgili dostum, eğlenceli ve zeki arkadaşım - Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiştir-Doğaç Başaran'ın grubu Badem ile ilgili paylaşımda bulunmak istiyorum. Ortaokul ve lise dönemlerimizde yazlıkta, ateşin etrafında, canlı performanslarına şahit olduğum arkadaşlarımdan biri olan Doğaç'ı  gelecekte çok çok daha iyi noktalarda göreceğime inanıyorum.İşte bu zeki grup üyeleri yapacaklarını yaptı ve Türkiye'de bir ilke imza attı.

Badem’den Türkiye’nin İlk 3 Boyutlu Albümünü hazırlıyorlar...İlk albümlerinde Sen Ağlama parçasıyla çıkış yapan, ikinci albümü S'onsuz ile müzik listelerinde bir numaradan inmeyen Badem; 3. albümü 3B ile başarısını bir üst seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

3B, Mart 2010'da Taşoda Müzik etiketiyle raflardaki yerini alıyor. Grubun 3. albümü olması sebebiyle geliştirilen 3 boyut konsepti kapsamında; albümün videoları ve fotoğrafları 3 boyut teknolojisiyle hazırlanırken, albümdeki şarkıların tamamının miksajı da 5 + 1 surround teknolojisiyle yapılıyor. 3 boyut teknoloji çözümünün tamamı Taşoda Film Yapım ve Mantis Film bünyesindeki Türk ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

1996 yılında Boğaziçi Üniversiteli üç öğrenci BArış, DEvrim ve Mustafa tarafından vokal topluluğu olarak kurulan grup, ikinci albümünde sırasıyla Kalpsiz, Sensiz Kalacak Bu Şehir, Geceyedir Küsmelerim ve son olarak Bir An İçin videolarıyla büyük başarı kazanmıştı. Barış ve Mustafa'yı halen barındıran grubun, değişikliklere rağmen, üyelerinin adlarının baş harfleri gizemli bir şekilde Badem kelimesini oluşturmaya devam ediyor.Müziğe, sevenlerine ve hayata yönelik centilmen tavrıyla Badem; 3 boyut konsepti ve birbirinden güzel şarkılarıyla 2010'un en çok konuşulan sanat olayı olacak...

4 yorum:

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Sevgilili Özge süper bir haber verdin bana .Çok seviyorum Bademin şarkılarını.Merkala bekliyorum albümlerini.sevgiyle kal canım SLN

pelince dedi ki...

Özge çok ilginç gerçekten.. arkadaşlarına başarılar diliyorum... umarım bu yenilik onlara büyük bir başarı getirir...

Hayırlı Kandiller diliyorum..Tüm duaların kabul olsun inşallah...

ŞuŞu dedi ki...

ne güzel bin haber bu.
'Geceyedir küsmelerim' arka arkaya dinlediğim nadir şarkılardandır,çokkk severim:)

HaNdE... dedi ki...

ben çok severim yahuuuuuuuuuu