wibiya widget

21 Mart 2010 Pazar

Konut Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Blogcanlar,
Bugün gazetelerin sayfalarına şöyle bir göz gezdirdim.Çarşaf çarşaf yeni konutlarla ilgili proje haberleri yer alıyor yine yeniden.Anlaşılan kriz etkisini yitiriyor yavaş yavaş(?)...

Konut almak isteyen kişilerin satın almayı düşündükleri konutu teknik, ekonomik ve hukuki açıdan değerlendirmesine katkıda bulunmayı hedefleyen soru listelerinden ve uyarılardan oluşan bir belge olan "Konut Alım Rehberi" güncel haliyle Yapı-Endüstri Merkezi ve Finansbank işbirliğinde yayınlanmaktadır. Konut Alım Rehberi'ne Finansbank şubelerinden ve YEM Kitabevi'nin Fulya ve Beşiktaş'taki mağazalarından ulaşabilirsiniz. Dokumanın sanal halini de aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.


Hepinize iyi haftalar...

4 yorum:

Benhurum dedi ki...

Bu rehbere ilk fırsatta sahip olmak istiyorum, belki bu bir öncü olur bizim için;)
öptüm güzel yanaklarından...

Müge Hestbaek dedi ki...

Krizin bittiğini söylemek dünya piyasalarını göze alınca biraz zor görünüyor. Henüz dibe vurduğumuz söylenemezmiş, güvenilir kaynaklar böyle söylüyor. Yapay bir dalgalanma için bittiği söylenen kriz şu günlerde parası olanın yatırım yapması için çok büyük fırsat. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek, gayrimenkul fiyatları daha da düşecek mi?

Saglıklımutfak dedi ki...

BU ZAMANDA EV ALMAK HEM ZOR HEM ÇOK ZOR ÇOOKKK . PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL ARKADAŞIM . ÖPÜLDÜN

bilge dedi ki...

güzel yararlı bir paylaşımdı teşekkürler..dostlukla..