wibiya widget

15 Eylül 2010 Çarşamba

İstanbul'da Alışveriş Zamanı!

Alışveriş ve moda tutkunları için muhteşem bir etkinlik  var. 16 Eylül Perşembe gecesi İstanbul’un 3 noktasında alışveriş çılgınlığı yaşanacak. Fashion’s Night Out İstanbul, 16 Eylül Perşembe gecesi, "Modanın En Büyük Alışveriş Partisi” sloganıyla, Nişantaşı, İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde moda tutkunlarını bir araya getirecek.

Geçtiğimiz sene başta New York'ta olmak üzere, on iki şehirde gerçekleşen Fashion's Night Out’un amacı, ekonomik krizin etkisini azaltmak, perakende sektörünü canlandırmaktı. Çok iyi sonuç alındığı için bu yıl bu sene organizasyonun sınırları genişletiliyor.İngiltere, Çin, Japonya, Hindistan, İtalya, Fransa, Brezilya, Almanya, İspanya, Rusya, Yunanistan ve Tayvan ile birlikte Türkiye de bu yapılanmanın içinde.

16 Eylül Perşembe akşamı Türkiye ve Yunanistan’da bu sene ki 10 günlük maceranın sonuncusu gerçekleşecek.Etkinliğin İstanbul ayağı Vogue Türkiye tarafından düzenleniyor. İstanbul’un en can alıcı üç alışveriş bölgesini olan Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda ki mağazalar 24.00’e kadar açık kalacak.

Fashion's Night Out'a katılan markaların ve bireysel katılımların olacağı bu büyük organizasyonda, hemen hemen bütün mağazaların sadece bu geceye özel indirimleri, promosyonları ve sürprizleri olacak.Bu özel geceye tasarımcılar, ünlüler, modeller, moda editörleri ve sektörün önde gelenleri katılacak.

5 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok güzel bir etkinlik keşke İst.olsaydım.Bizim yerimize gidip eğlenin,Paylaşıma teşekkürlerrr..sevgilerrrrr...

Stil Direktoru dedi ki...

Canım gelirim demişsin de sağlık ne alaka ne oldu be canım :(

ANNEMİNELİ dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

annemıneli,cidden superdı ıns ilerde sızın oldugunuz ılde de olur:)
edicim,mail attım fıstık sana..

Tümay Öztürk dedi ki...

Günlerce cebime mesajlar geldi.çok istedim ama gidemedim bende. Çok güzel geçtiğine eminim:( Bir dahakine inşallah:)