wibiya widget

22 Aralık 2010 Çarşamba

Blogcan'lar Buluştuk!

Blogcan'lar,
Yaklaşık 3 aydır sabırsızlıklıkla beklediğimiz Blogcan'lar Buluşmamızın 4.sünü geçtiğimiz pazar günü Fenerbahçe Moss Cafe'de gerçekleştirdik.Katılım oldukça fazla idi.Yaklaşık 100 kişinin üstüne çıkmış olmanın verdiği haklı gurur ve hamileliğin de verdiği duygusallıkla unutulmaz birgün yaşadığımızı ifade edebilirim.

İlkini (detaylar için tık tık) 26 Aralık 2009 Cumartesi günü gerçekleştirdiğim, tüm bu buluşmaların ilk filizlerinin atıldığı 1. buluşmamızdan bugüne bir yıl bile dolmadan 4 buluşma tamamladık ve ilkinde amatör ruhumla organize ettiğim  ve sizlerin desteği ile 29 kişilik bir katılımla başlayan bu keyifli buluşma, bugün geldiği noktada 100 kişiyi aşan, kurumsal firmaların sponsoru olmak için yarıştığı bir hal aldı.Bu gerçekten biz blog yazarlarının ve sosyal medyanın iletişim anlamında ne kadar büyük güce sahip olduğunun en büyük kanıtı olsa gerek...

Bu arada destekleri için sponsorlarımız Hizlial.com ve SanalPazar.com, Momento, Hobimle Mutluyum Lezzet Okulu, Iglo Dondurulmuş Gıda, Dagi, Boyner,  Ontek Hosting, Yonca Gıda,  Algida ve tabii Lilyum Organizasyon'a sonsuz teşekkürler...

Ne biliyim diyorum ya, hamieliğin de verdiği duygusallıktan olsa gerek, bir kıvılcımla başlayan bu büyük katılım beni geleceğe dair pek umutlandırdı.Organizasyon'un 4. sünün gerçekleşmesinde büyük emek sarf eden Aylin,Cihan,Seviye ve Serap'a  sonsuz teşekkürler.Herşey pek bir kusursuz ve unutulmazdı.Darısı 5.nin başına:)Sizi fotoğraflarla başbaşa bırakıyor, hepinize keyifli günler diliyorum.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzel bir buluşma olmuş,keşke ben de gelebilseydim!İnşallah bir dahaki sefere artık!

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

o duygusallığa şahit oldum ben mikrofonu elinize alınca, ne mutlu size kıvılcım büyüdü yürüdü. devam gelir umarım... çok mutlu oldum tanıştığıma ayrıca!

Haydins dedi ki...

Yoğunluktan kaçırdım :( hemde anadolu yakasında olanı kaçırdım!! 5. yi kim yapıyor belli mi?

Demet / Demetoloji dedi ki...

Bu seferkine gelemedim :( 5. ye inşallah yine aranızda olacağım :)

çeşnici Handan dedi ki...

Özgeciğim iyi ki bu olayı başlatmışsın.Bir kahve içimiyle başlayan buluşma bak hangi noktalara geldi.Fikrine sağlık. 5.buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgilerimle çok öperim.

Unknown dedi ki...

Canım gerçekten harika bir gündü
tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum.

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Çok güzel görünüyor. Belki birgün bizde oluruz kimbilir :)

nehircce dedi ki...

Bende bu sefer katılamadım :( Bir dahaki sefere inş.Sevgiler :)

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım ilk senin yaptığın buluşmayı dün gibi hatırlıyorum. Ne kadar heyecanlanarak gitmiştim. Sayende giderecek daha da artan bir heyecanın içerisindeyiz:))

Ne mutlu sana ve bize:)))

Fikrimühim Özgecim Çok teşekkürler

sevgiler