wibiya widget

18 Aralık 2010 Cumartesi

Burcu'nun Objektifinden Lilyum Organizasyon'un Detayları...

Blogcanlar,
Pek çoğunuzun da artık bildiği üzere daha önce duyurusunu burada yaptıgımız sevgili Aysen ile canlanan Lilyum Organizasyon ilk sınavını Can'ın Baby Shower partisinde vermişti.

Sonrasında birçok teklif ve organizasyon programımız hızla sırasına girmiş durumda.Özellikle yeni yıl temalılar pek yoğunca..Bu nedenle gerek iş,gerek Can,gerekse Lilyum yoğunluğu içinde size sıkça yazamasam da, aklım sizlerle,  bu arada yarın bulusup hasret gidereceğiz.Bekliyoruz:)Detaylar için tık tık!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; Blog dünyası sayesinde Can'ın artık çokça teyzesi var(Artık kız kardeşim yok diye üzülmeme gerek kalmadı!)Hayatımın bu çok özel evresinde, bana her türlü desteğini esirgemeyen blogcanlara sonsuz teşekkürler!Gelelim bu seferki postum'u ithaf ettiğim kişiye...

Sizlerle bu güzel kareleri paylaşabilmeme vesile olan Burcu Çalışkan Photography'nin sahibesi, değerli arkadaşım Burcu'ya sonsuz teşekkürler.O güzel günde yanımızda olup, bizlerle o keyfi paylaştıgı ve bu güzel kareleri zihinlerimize tekrar hatırlattığı için!
Burcu'nun objectifinden Lilyum Organizasyon'un detayları sizlerle...













3 yorum:

Unknown dedi ki...

sevgili özge merhaba öncelikle organizasyonunuz hayırlı olsun bol bol müşteriileriniz olsun :)) senin için de umarım sağlıklı bir doğum olur ve minik oğluşuna kavuşursun :)) ne çok isterdim yarın ki blog buluşmanızda oralarda olmayı ah ah ...
sevgiler güzel hafta sonu :))

Burcu Çalışkan dedi ki...

Özgeciğim çok teşekkürler nazik sözlerin için :))

Sayın KARACA dedi ki...

Eskiden bir loğusa şerbeti verilirken şimdi yaratıcılık sınır tanımıyor. Emeklerinize sağlık. Başarılar diliyorum.