wibiya widget

21 Ocak 2011 Cuma

Üşüttük, Ateşimiz var!

Blogcanlar,
Doğuma sayılı günler kala üşüttük.Kuru öksürük, burun akıntısı ve bir de üstüne 38.5-39 derece ateşi gördüm.Dün gündüz ve geceyi oldukça zor atlattım.Zaten hamilelikten kaynaklanan sıkıntılarım ayyuka çıktı, bir de üstüne bu ateş eklenince cidden çok hırpalandım.Parol ve Augmentin 625 mg , C vitamini ve okyanus suyu verdi dokturum, onun yanında zencefil, bal ve karabiber karısımı, nane limon, salep vs saolsun annemin desteği de eklenince bir an önce toparlanmaya çalışıyorum.Zira doğumumuz allah nasip ederse haftaya olacak ve ayağa kalkmamız lazım.Önerileriniz varsa beklerim blogcanlar.Siz siz olun bu ara ortalıkta dolaşan salgına dikkat edin.Bu arada 2, 3 gündür evden hiç çıkmadan hasta olmayı nasıl başardım bilemiyorum.Bunca zaman işte çalışıp koşturdum,birşey olmadı.Evde resmen sakınan göze çöp battı:(
Herkese iyi hafta sonları!

13 yorum:

Beyaz Kkelebek dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Gerçekten berbat bir salgın var ben yeni toparlandım.Adaçayıda iyi geliyor öksürüğe.
Doğuma çok az kalmış.Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin..Sevgilerimle SLN

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun. Hay allah. Havalar bir iyi kötü tabi. Tatlım bol bol dinlen. Oh anneciğin yanında. Toparlanman çabuk olur. Yalnız zencefil çom alındığında kalp çarpıntısı yapar derler.Örneğin çocukların fazla tüketmemeleri lazım. Bu zamanlarda zaten kalp çarpıntıları biraz fazla oluyor. En azından benim ki öyleydi(: Aklında bulunsun canım

Acil şifalar diliyorum

Sevgiler

ayca dedi ki...

çok geçmiş olsun dilerim :( ben de mikroplardan kaçamamışlardanım. boğaz acın varsa hafif ılıtılmış bala tarçın kat ve karıştır. Bana çok iyi geldi. Bir an önce iyileşmen dileğiyle...

Lavanta Bahçesi dedi ki...

canımm yakın zamanda 39 derece ateşle yattım çok fena biliyorum kaldıki birde hamilelik durumun var çok ama çok geçmiş olsun, kekik suyu soğuk algınlığına iyi geliyormuş ben denemedim ama etrafımdaki birçok insandan duydum .)

Adaçayı, biberiye hamilelikte düşük tehlikesine neden oluyor gerçi sen doğumuna gün sayıyorsun ama doktoruna sormadan içme derim ben.

Hande dedi ki...

Çoook geçmiş olsun.

Ben de doğumumdan birkaç gün önce hastalanmıştım. En büyük kaygım doğuma hasta girmek, doğduktan sonra bulaştırırım korkusuyla bebeğime doya doya sarılamamaktı. Çok şükür ki öyle olmadı.

Senin de olmaz inşallah.

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

aynı şikayetler ben de bir haftadır devam ediyor, nasıl bir salgındır anlamadım. Sizde hamilelik de var acil şifalar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun..Dinlenmeye bakın, sıcak tutun kendinizi..
Sevgilerimle..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Sen zaten yapacağını yapmışsın. Bir de bol sıcak, elma kabuklu ıhlamur içebilirsin.
Doğuma da çok az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nasıl tatlı bir heyecan olur bu günlerde...

elif'in damlası dedi ki...

sezeryan amelıyatı gerceklestıreceksen eger,hastasın dıye amelıyata sokulmuyorsun dıye bılıyorum ..gecmıs olsun cicim :)

çeşnici Handan dedi ki...

Özgeciğim çok geçmiş olsun aman kendine dikkat et. Bence almış olduğun önlemler yeterli zaten annenin yanında olması yeter. O nasıl olsa en doğrusunu bilir. Güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz.

Sevil Şahin dedi ki...

özgecim canım benim çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum .
havalar çok kötü kuru öksürüğe en iyi salep geliyor gerçi içiyorsun ama onu daha fazla tüket derim ben
rabbim şifa versin inş.
haftaya çarşamba imiş doğum canım rabbim bir vazda kurtarsın seni ve can bebeği inş.
Allaha emanet olun
sevgiler

Burcu Agaoglu dedi ki...

geçmiş olsunnnn. bol bol şeker em. emme hareketi tükürük bezlerini çalıştırdığı için çok iyi geliyormuş. mentollu olursa nefesini de rahatlatır.

umarım her şey yolunda gider ve o muhteşem duyguyu bi an önce yaşarsın. miniğe ve sana bol şans.

sedaca dedi ki...

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine,