wibiya widget

22 Ocak 2011 Cumartesi

Yoğun İstek Üzerine Can Bey'in Odası!

Blogcanlar,
Bir süredir sizlerden bir konuda sürekli mail alıyorum.Sanıyorum biraz da mesleğimden dolayı CAN'IN Bebek Odası konusunda hep fotoğrafları sormuştunuz.Detayları istemişsiniz.Nihayet hastalıktan biraz gözümüzü açtık ve sizlerle paylaşıyorum.
Modelini kendim çizip, Modokoda bir bebek mağazasında çok uygun fiyata yaptırdım.Dileyen arkadaşlarımla da mağaza adını paylaşabilirim.Özellikle beyaz yoğun olsun istedim ki, ilerde Can da ben de sıkılırsak renk değiştirmek kolay olsun.
 Odamız 12 m2 civarları olunca, odayı çok da daraltmamak adına pencere olmayan ve dolap gelmeyecek 2 duvarı - başka bir deyişle duvarın kesintiye fazla uğramamasını için   diğer 2 duvarda kullanılmak üzere ilk  aşama olarak  resimlerde gördüğünüz duvar kağıtlarımızın modelini seçtik.Her 2 duvar kağıdını da farklı model seçtim ki, itiraf edeyim çizgili olanı kendimi tatmin etmek için, balık motifli olanı Can için seçtim. Böylece odaya da hareket katıp, mümkün oldukça aynı motifle boğmamaya çalıştım ama sanırım çok da başarılı olamadım!Bebek odası olunca, dayanamayıp heryeri dolduruyosunuz motifle...


 Yine fazla eşya almamak adına, 3 kapılı bol çekmeceli bir gardolap ve büyüyen yatak, yatagın alt kısmına ise extra baza yaptırarak eşya stoklamak için yer kazanmaya çalıştım.Yatağın ve beşiğin  iç tekstilini takım olması için yine bu duvar kağıdını aldığım yerden seçtim.Bu 2 mobilyaya ilave olarak 1 adet beyaz duvar rafı ve askısı, bir de emzirme yanında yatma vs için 2 kişilik aynı zamanda yatak olabilen koltuğumuzu da ayaklarını beyaza boyatarak değerlendirdim.Bir de resimdeki beşiği bir arkadaşımdan aldım,2 nesil büyüttü ama yeni tekstili ile bir 2 nesil daha büyütür bence.Siz ne dersiniz?

Yani 2 parça mobilya, aynı model aydınlatma ve halı dışında yeni birşey almadım diyebilirim.Perdelerimizde de mevcut bej rengi storumuzu değerlendirdik.Onun üstüne aynı modelden motifi sıcak baskı ile bastırttım ve sonuçta resimdeki hali oluştu.Bakalım detayları beğenecek misiniz?

23 yorum:

Deli Anne dedi ki...

çok güzel, çok nezih, ak pak bir oda olmuş.. Can hayırlısıyla ve sağlıkla uyur bu güzel beşikte inşallah.. sevgiler.

∂єкσяαρѕυωαѕуση dedi ki...

Merhaba, içim açıldı.. çok beğendim oğlunuzun odasını, MASALLAH

Sağlıkla büyütün inşallah

ruken dedi ki...

İlk iki yorumum aramızda kalsın.. :p Can'ınız bu odada sağlıkla uyuyup büyüsün inşallah :) çok hoş renkler ve tasarımlar kullanmışsınız bayıldım vallahi.. :)

Online Decoration dedi ki...

Çok hoş ve huzur verici bir bebek odası olmuş. Mimar olmanın keyfi böyle anlarda çıkıyor. Sevgili Can'ın odasını güle güle kullanmasını dileriz. Daha işiniz çok... Nasıl geçtiğini anlamadan çocuk odası, genç odası projelerini de Can'la birlikte tasarlayacaksınız:) Ancak bunların hepsi de güzel telaşlar.

Burcu Çalışkan dedi ki...

can pasa bu ic acici odasinda misil misil uyur insallah canim cok guzel olmus ger bir ayrinti

Adsız dedi ki...

Maşallah, çok güzel olmuş:)

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Allah nazarlardan saklasın, çok güzel ferah ve renkli bir oda bayıldım..

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Nasıl beğenmem:)))

Ne kadar detaylı ve çok güzel bir oda bu böyle...

Canım bayıldım. Allah sağlıcakla analı-babalı bebeğini büyütmeyi nasip eder inşallah

Çok öptüm seni

Hayat Penceremden dedi ki...

Çok güzel çok şirin bi oda olmuş.Bayıldım renk tonlarına.Sağlıklı mutlu huzurlu olsun İNŞALLAH

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

güzel güzel keyifle büyür umarım bu odada! çok beğendim özellikle farklı motif duvarları! deniz temalı hele harika:) denizin sakinliği sinmiş odaya...

Hande dedi ki...

Bu oda bana bir yerlerden tanıdık mı geldi ne?

http://minikbulutum.blogspot.com/2008_03_01_archive.html

Bir mimarla aynı zevke sahip olmak hoşuma gitti valla :)))

Can da Bulut Abisi gibi büyüsün, kocaman olsun o yatağında.

yıldız dedi ki...

Hayırlısı ile odanın sahibi gelsin,kurulsun;)

Güzel bir doğum dilerim..

ceydabural dedi ki...

çok çok güzel :)
sağlıkla mutlulukla uyusun yatagında odası cok guzel cok

ELANIN TARIFLERI dedi ki...

Çok beğendim, çok güzel olmuş.
Sağlıcakla kucaklarsınız inşallah Can bebeği.
Odayı görünce tekrardan bebek istedim bende :)

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

Özge Hanım!!!! bugün tchibo katalogunda gördüm hemen size yazıyorum http://www.tchibo.com.tr/web/t/mg/prd/01/264193.jpg rahatlama yastığı yapmışlar bebekler için aynı Can'ın odasındakine benziyor!!! bugün online satış başladı - çarşamba'da mağazalarda:)

GÖNÜL dedi ki...

mukemmel ışıl ışıl bir oda mutlu günler geçirsin inşallah

BAHAR dedi ki...

çok cici olmuş maşallah

nehircce dedi ki...

Çok hoşş,yalın mütevazi bir o kadar da detaylı anne mimar olunca böyle keyifli bir oda olması normal :)) Allah sağlıkla kucağına almayı ve bu odada sevgiyle büyütmesi nasip etsin canım sevgiler.

Tümay Öztürk dedi ki...

Özgecim ya harika bir oda yapmışsın prens için:) Allah sağlıklı sıhhatli odasında büyümek ve kucağınıza almak nasip etsin. Bu arada çok geçmiş olsun. yarın bir ara arayacağım seni. Sesini duyarsam öyle rahat ederim. Çok öptüm canım...

Burcu Agaoglu dedi ki...

Bi an önce sağlıkla gelsin odasına Can. Durup durup odaya gitmek gelirdi içimden. Bu burda olmamış deyip şekilden şekle sokardım odayı.hiç bir şey bulamazsam dolaptaki kıyafetlerin sırasını değişirdim. Şimdi de değişen pek bir şey yok. her an o odada olmak için bahane çok. bunları hatırlattın bana teşekkürler ;)

Huzurla uyusun da büyüsün Can bebek.Hiç yormasın sizi kuzucuk akıllı uslu bi bebek olsun inşallah.

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş. iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

Benhurum dedi ki...

Bu odayı canlı canlı gören ve çok iyi bilen teyzesi olarak fotoğraftan daha net, iç açıcı ve bir o kadar da cici bir oda olduğunu özellikle belirtmek istiyorum:) Her bir detay annesinin zevkli va başarılı ellerinde hayat bulmuş sevgili Can'ımız mutluluk, sağlık ve neşe içinde kullansın inş. Seninde ellerine ve emeklerine sağlık dostum;)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

çok güzel olmuşş.harika sade dinginlik sağlıyacak bi oda.canımız sağlıklı uyusun.büyüsün.sewgiler:)