wibiya widget

24 Şubat 2011 Perşembe

IPAD veya PS3 için ALAMARKA'ya tıklıyoruz!

Blogcanlar,

Daha önce burada duyurusunu yaptığım üzere, hayatımıza giren yeni bir Lüks Alışveriş Klubü var; adı ALAMARKA!

Ben birkaç kez ürün aldım ve denedim, hızlı kargo ve sorunsuz teslimat konusunda süperler üstelik ürünler de %100 orjinal!Şimdi bir de kampanyaları var.Siteye en çok arkadaşını davet eden kişiye IPAD veya PS3 kazanma fırsatı sunuyorlar.Siteye üye olmak, arkadaşlarınız da üye yapmak  ve kampanyaya katılmak için  buraya tıklayabilirsiniz.

Kampanya katılım koşulları aşağıda.Hepinize bol şans!

Kampanya Katılım Koşulları


1.Davet eden veya edilen e-posta adresleri gerçek ve farklı kişi/kurumları temsil etmediği takdirde, kampanyaya katılan kişi sözü geçen kampanyadan faydalanamaz.

2.Katılmcılar AlaMarka’nın kampanya şartlarına ve hedeflerine ulaşmak için yanıltıcı bilgiler içeren bir kampanya yaratarak herhangi bir ürün veya hizmet sunarak katılımı teşvik edemezler. Bu gibi durumlarda AlaMarka ilgili kampanya katılmcılarını diskalifiye etme hakkına sahiptir.

3.Davet edilen kişiler sisteme 15 Şubat 2011 - 15 Mart 2011 tarihleri arasında katıldıkları takdirde daveti yapan kişi bu kampanyadan yararlanabilir.

4.Yanlış, eksik ve yanıltıcı bilgi beyan edilmesi, genel ahlak kurallarına uygun olmayan ifadeler ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarıyla ters düşen bilgilerin siteye kaydedilmesi kesinlikle yasaktır. Bu kurala ters düşen kullanıcıların kazandıkları ödüllerin iptal edilme hakkını AlaMarka saklı tutar.

5.Kullanıcılara kendi belirledikleri kullanıcı adı, şifre gibi bilgilerin kullanım haklarının, üçüncü kişi ya da kuruluşla paylaşılmasından kaynaklanacak her türlü zarardan doğrudan Kullanıcı sorumludur.

6.Kullanıcı, internet ortamında bir başkasına ait IP adresi, elektronik posta adresi, kullanıcı adı gibi kişisel bilgileri kullanamayacağı gibi diğer kullanıcıların özel bilgilerine izinsiz olarak ulaşamaz veya bunları kullanamaz. Kullanıcı bu şekilde bir kullanımdan dolayı doğabilecek her türlü hukuki ve cezai yükümlülüğü kabul etmiş sayılmaktadır.

7.Davet edilen kişi, sisteme üye olduktan sonra tam üye olmuş sayılacaktır. Daveti yapan kişi, tam üye olmayan kişi davetleri üzerinde bir hak iddia edemez.

8.Kampanya belirlenen tarihler arasında, belirlenen şartları yerine getirmek koşuluyla geçerli olacaktır. Bu kapsamda en çok üye getiren (tam üye yapan) 1.kişiye, 1 adet iPad (Apple iPad 16GB Wi-Fi) veya Playstation 3 Slim hediye edilecektir. Hediye seçimi kampanyayı kazanan üyemiz tarafından yapılacaktır.

9.Belirlenen tarihler dışında kampanya gereksinimlerini yerine getiren kişi hiçbir talepte bulunamaz ya da ödül üzerinde bir hak iddia edemez.

10.Kampanya sonucunda ödül olarak belirtilen ürünler madde 8’de belirtilen ile sınırlıdır.

11.Sonuçlar kazanan kişilere belirtilen 21.03.2011 tarihinde e –posta yoluyla bildirilecektir.

1 yorum:

P. dedi ki...

Merhaba

Bloğumda blogculara özel hedıye cekilişim var. Bloğunuzu ziyaret edip sizide davet etmek istedim :)

Sevgılerımle Pınar

http://pinarlamoda.blogspot.com/2011/02/blogculara-ozel-hediye.html