wibiya widget

21 Kasım 2011 Pazartesi

BENNU GEREDE MAVİKALE İÇİN YALITIMIN FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR!

Blogcanlar,
Size bahsetmiştim "Dönüşüm  Muhteşem Olacak Diye".İşte size Bomba bir haber!

Yapı Sektörüne, Mardav, Kalekim ve Dow Chemical tarafından armağan edilen Blue’ Safe Mavi Kale, enerji tasarrufuna dikkati fotoğrafla “çekiyor”. Projede, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede ile çalışan marka yalıtımın fotoğrafını çekecek!.

Yaptığı birçok sosyal sorumluluk projesiyle tanınan fotoğrafçı Bennu Gerede, yalıtım ürünlerinin farklı şekillerde kullanıldığı fotoğraflarla yalıtımın başka yüzlerini gözler önüne serecek. Radikal üslubuyla dikkat çeken fotoğrafçı, yalıtımı bambaşka bir bakış açısıyla karelerine yansıtacak.Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf yarışması ile eşzamanlı giden fotoğraf çekimi için birçok senaryo hazırlayan Gerede, çektiği fotoğraflarda yalıtımın tüm hayatımızda olduğunu fotoğraflarında anlatacak.

Bu çalışmayla, tüm dünyada önem kazanmakta olan “enerji” kavramına dikkat çekmeyi ve tasarruf konusunda mesajlarını iletmeyi planlıyor.

Dünyada her geçen gün dünyanın enerji kaynakları tükeniyor, doğa dengesini kaybediyor, mevsimler yer değiştiriyor, yağmur ormanları yok oluyor, buzullar eriyor… Sürdürülebilirlik kavramı anlamlanıyor. Küresel ısınmanın durdurulması için kişilerin ve kurumların sorumlulukları önem kazanıyor.Gelecek kuşakların yaşam standartlarının tehlike sınırlarını zorladığımız bu zamanlarda, olağan üstü bir önem göstererek doğanın kendini yenileme yeteneğini korumamız gerekiyor. Çevresel, ekonomik ve sosyal sürdürülebilirlik sağlandığı takdirde sürdürülebilir gelişme gerçekleşebiliyor. Yenilenemeyen enerji kaynakları yerine yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli kullanımı ve doğaya karşı sorumlu davranılması çevresel sürdürülebilirliğin gereksinmelerini oluşturuyor.

Blue’Safe Mavi Kale, ekolojik sürdürülebilirlik için yapı sektörüne liderlik ediyor ve bu konuyu günlük hayatımıza sokmak, konuşulur hale getirmek ve “Yalıtımın Mavi Yüzü” projesi ile farklı hedef kitlelere “yalıtımı” anlatıyor.

1 yorum:

Deniz dedi ki...

Merhabalar, ben de sizi kendi bloğuma beklerim,sevgiler..:)
www.LensMarket.Com