wibiya widget

31 Mart 2012 Cumartesi

Üst düzey yöneticilere koyun gütme kursu!!!

 

Üst düzey yöneticilere koyun gütme kursu

 

 
 
İngiltere'de üst düzey yöneticilerin motivasyonlarını artırmak ve takım çalışmasına daha yatkın hale getirmek için koyun gütme kursları açıldı.
 
Üst düzey yöneticilerin motivasyonlarını artırmak ve takım çalışmasına daha yatkın hale getirmek için düzenlenen paintball ve doğa sporları gibi etkinliklere şimdi de "koyun gütme" kursları eklendi.
Metro dergisinin haberine göre, İngiltere’nin Wiltshire kentinde açılan bir "çobanlık kursu" sadece üst düzey profesyonel yöneticilere hizmet veriyor. Motivasyonu artırmak, stres atmak ve takım çalışmasını öğretmek üzere profesyonel yöneticiler profesyonel bir çobanın gözetiminde koyun gütme kursları alıyor. Bu çerçevede kursiyerlerin her hareketi kameraya alınıyor ve daha sonra görüntüler izlenerek yöneticilerin kusur ve eksiklikleri gösteriliyor. Profesyonel yöneticiler koyun güderek takım çalışmasını geliştirme kursu için 2 bin sterlin yani yaklaşık 3 bin 700 TL ödüyor.

Ne dersiniz, Tükiye'de de açılsa bence baya iş yapar:)

4 yorum:

dayatmalarda kayboluş dedi ki...

:) aslında burada bir şirkette çalışsalar da aynı sonuç olurdu üstelik de üstüne para laırlardı.. hem de ingiliz oldukları için türklerden daha fazla..!!?

Deniz'in annesi dedi ki...

hahaha, çok hoş, 3700 TL lik o videolardan birini seyretmek isterdim doğrusu!

İç mimar dedi ki...

Akıldan kıtlar bizim çobanlar bunlardan daha iyi demekki sertifikalı çoban

ankara boyacı dedi ki...

çok güzel bir site teşekkürler