wibiya widget

30 Temmuz 2009 Perşembe

İlk hedefimiz Antalya! Ama beklenmedik bir süpriz bizi bekliyor...

Bozcaada'dan sabah 10. 00 feribotu ile ayrılıyoruz.En kısa zamanda adaya tekrar gelip hasret gidereceğiz.Özellikle Mayıs ve Eylül ayları tercihimiz...
Geyikliden hareket ettikten sonra kıyı şeridini takip ederek İzmir'e kadar ulaşıyoruz.Yol boyunca fazla vakit kaybetmemek adına durmaya pek niyetimiz yok ama günün süprizinden henüz haberimiz de yok:)

İzmir otobanını da geçerek Aydın'a ulaşamadan Köşk adlı ilçesinde yaşadığımız trafik kazası ile günün süprizini yaşıyoruz.Kırmızı ısıkta durunca, arkamızda duramayan bir tır 24 tonluk yükü ile bize çarpıyor.Çok şükür ki hepimiz iyiyiz ve bize birşey olmuyor.

Sevaplarımızın bizi kurtardığına inanarak 1.5 saatlik bir kayıpla Denizli üzerinden Antalya'nın Serin Yaylası Korkuteli'de annemlerin evine ulaşıyoruz.

Gerek kaza, gerekse yol yorgunlugunun verdiği şaşkınlıkla yemeğimizi yiyerek ertesi gün için enerji toplamak üzere uykuya dalıyoruz.Yarın Akdenizin serin sularındayız!

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

aman allah korumuş canım benim ya geçmiş olsun

Ordanburdanhayattan dedi ki...

çok büyük geçmiş olsun, canınız sağolsun da gerisi boş.

sünter dedi ki...

Aman büyük gecmis olsun. Allahtan kimseye birsey olmamis.
Sevgiler

pelince dedi ki...

Allah korusun ya,uzun yoldan bu yüzden hep korkuyorum.Ben yolculuk esnasında hep sağ ayağım fren yapar.Çok fenayım yanii :(