wibiya widget

23 Temmuz 2009 Perşembe

Pureabsinthe'den süpriz hediyelerim!

Dün tatil dönüşü blog arkadasım sevgili Pelin ile buluştuk.İlk defa karşılaşmamıza rağmen sanki senelerdir tanıdıgımı hissettim kendisini.Samimi,sıcacıık bir dost.Çok sevdim onu:)
Benden bazı takılar tasarlamamı istemişti.Saolsun motive edici yorumları ve şirin kalbi ile takılarımla ilgili övgüleri beni yüreklendirdi.Hobime devam:)
Canımcığıma dolap mıknatısları kolleksiyonumdan bahsetmiş ve Hollanda'da yaşadığı için kendisinden de gelirken 1 adet magnet istemiştim.Saolsun benim eli açık ve cadan dostum bana 3 tane birbirinden güzel magnet almış.İnanılmaz mutlu oldum.Aslında sanal sandığınız dostluklar inanın bana bazen gerçeklerinden çok sağlam oluyor.Pelin'cim bunu bana hissettirdi.Sevgili Laçin, Bilun ve Stil'in de kulaklarını bol bol çınlattık.
Sizler için Pelin'in güzel mi güzel magnetlerini ve benim magnet kollekiyonumu fotoğrafladım.Yurtiçi ve dışı seyahatlerden toplanan magnetlerimi çok ama çok seviorum.Hepsinde ayrıbir değer hepsinde ayrı bir anlam var.Bakalım sizler de beğenecek misiniz?
Tekrar teşekkürler güzel kalpli dostum...

7 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Baldır o bal, taaa Hollandalardan arar kankisini, bizde 3 sene oldu muhabbetteyiz daha kavuşamadık düşün yani :) Seninle de yalan hikayesi oldu zaten. Sevgiler canım

MAVİANNE dedi ki...

selam,
kendi buzdolabımı görüyorum sandım :)))
ben de çok severim gttiğim yerlerden magnet almayı
sevgiler

Butikpartim dedi ki...

Çok hoşlarmış,güle güle kullanın..

Ordanburdanhayattan dedi ki...

benim de magnet koleksiyonum var böyle ama sadece gittiğim yerlerden ve gidenlerin getirdikleri. bakalım dolabın üzerinde yer kalmayınca ne yapacağım?

Absinthe dedi ki...

Canım benim beğendiğine çok sevindim =) Takıları hala çıkarmadım gece gündüz bileğimdeler.. REsmen bi parçam oldular yahu!
Tekrar ellerine sağlık Özge'cim

caramel macchiato dedi ki...

karar verdim artık ben de magnet koleksiyonu yapıcam :) çok tatlı görünüyorlar!

Unknown dedi ki...

stilciim ,bu hafta kesin görüşelim.
mavianne ,
once sports sonra magnet kolleksiyonu bakalımdaha ortak neler cıkacak:)öperim seni..
mosquıto, tskler...
ordan burdan onu ben de düşünüüoorum kara kara:)
absintheciim, süpersiin.güle güle kullan:)
caramel, ilk seyahatiimde söz sana bir tane hediye alıcam.baslangıc için:)