wibiya widget

17 Ekim 2009 Cumartesi

Banyo ve mutfakta sizin tarzınız ne?


Banyo ve mutfakta stilinizi belirlerken evinizde nasıl bir stil tercih ettiğinize dikkat edilmeli, evden tamamen kopuk bir stil seçilmemelidir.Daha öncekı banyo yazım için tık tık...
Doğal
Doğal ürün renkleri, bejler, kahveler, yeşiller, açık ahşap tonları seçilerek doğal görünümlü bir dekorasyon sağlanabilir. Taş dokulu duvarlar doğal dekorasyona iyi bir örnektir. Doğal stilde dekorasyon evin diğer ünitelerine kolay uyum sağladığından sıkça tercih edilir.
Elegan/Şık
Abanoz, wenge gibi beyazla ve bejle kontrast oluşturan ahşap dolaplar krom armatürler, aksesuarlar ve parlak kaplamalarla tamamlanabilir. İstenirse mat nikel armatür ve aksesuarlar daha ağır bir görüntü sağlar. Siyah renk özellikle elegan bir dekorasyon için kullanılır. Parlak kuarz tezgahlar,altın mozaikler, metalik duvar kağıtları da şık dekor sağlar.

Romantik/Klasik
Romantik bir dekoasyon klasik armatürler, varaklar, çiçekli duvar kağıtları, klasik bordürlü seramikler, ahşap kaplama dolaplar gibi ürünlerle oluşturulabilir. Pastel renkler romantik bir dekorasyonu tamamlar.
Modern
Köşeli hatlar, krom kaplı armatür ve aksesuarlar, geometrik ya da çizgili desenli sade duvar kağıtları, derzsiz seramikler, detaysız kulplar, kulpsuz dolaplar modern dekorasyonda bize yardımcı olur. Modern dekorasyonda hem canlı renkler, kontrastlar, hem de pastel renkler kullanılabilir.

1 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

hello kitty dekoru gelde görceksin zaten