wibiya widget

12 Kasım 2009 Perşembe

Kayra Restoran Haftası

İnsanları yemek ve yaşam zevki etrafında buluşturan restoran haftaları New York, Miami, Stockholm gibi dünya metropollerinden sonra şimdi Türkiye'de ilk kez Nişantaşı'nda Kayra Şarapları ana sponsorluğunda gerçekleşiyor!

2-16 Kasım tarihleri  boyunca trend yaratan ve yaşatan Nişantaşı'nda festival havası esecek ve bölge restoranları aynı fiyat üzerinden kendi lezzetlerinden oluşturdukları menüleri fiks fiyattan uygulayacaklar.


Kayra Restoran Haftası'yla Nişantaşı sokakları 15 gün boyunca bir sergi salonu kadar ilginç ve festival kadar canlı olacak. Seçkin mağazalardaki VIP Lounge davetleri sofistike bölgeye zarafet katarken, şarap fıçılarıyla gerçekleşecek sokak enstalasyonları da sokaklarda sanat rüzgarı estirecek. Ayrıca, ünlü tasarımcılar ve Türkiye'nin önde gelen dergileri kendi tasarladıkları sofralarla katılımcılara hem görsel bir şölen, hem de yemek-şarap uyumunun en iyi örneklerini sunacaklar. Yine hafta boyunca, restoran ve cafelerin ev sahipliğinde gurmeler, şarap uzmanları, etkinliğe katılan dergilerin yazarları ve sosyal hayatın önde gelen isimleri buluşup, birbirinden keyifli sohbetlere imza atacaklar.

Restoran Haftası menüleri ve fiyatları
Katılan restoran, bistro ve kafelerde öğle ve akşam yemekleriniz için restoran haftasına özel, rafine menüler hazırlanıyor.
Menü 1 (Üç Lezzet + Bir kadeh şarap 20,00 TL)
Menü 2 (Üç Lezzet + İki kadeh şarap 40,00 TL)
Restoranlar öğle servislerinde tercihlerine göre menü 1 ve menü 2'ye veya ikisini de sunacaklar. Akşam yemeklerinde ise sadece menü 2 servis edilecek.

Nasıl katılabiliriz?
Kayra Restoran Haftası’nın web sitesinin restoranlar bölümünde Restoran Haftası mekanlarını ve hangi menüleri uyguladıklarını; menü içeriklerini, sunulan şarapları ve rezervasyonun gerekli olup olmadığı konusunda detaylı bilgileri bulabilirsiniz. Site için tık tık...

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Vay gidelim şeker hep pastane köşelerinde mi pinekliycez eheh ,bende geri geldim sonunda sevgiler :)

Unknown dedi ki...

:))) aynen .resmen turk fılmı olduk seker patane pastane gezıooruz:9

Serap dedi ki...

Gittim, gördüm, yedim, içtim ohhh teşkür canım önerini uyguladım. Zevk sefa insanı oldum.

Unknown dedi ki...

afiyet olsun serapcıımmm