Blogcanlar,
Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte malum Dondurma sezonunu da açmış bulunuyoruz.Her nekadar artık dondurmanın sezonu kalmamış da olsa, psikolojik olarak insan kendinde dondurma yeme konusunda daha ciddi potansiyel hissediyor bu havalarda...
Dondurma diyince son dönemde Türkiye'ye giriş yapmış Ben&Jerry's , Haagen -Dazs gibi firmalarin yaninda senelerdir Türkiye pazarına dondurma kültürünü yerleştirmiş "Algida" markası da ilk akla gelenlerden.Ben de bu cumartesi sevgili arkadasım, "Kuzinede Kızaran Ekmek" blogunun yaratıcısı Aylin in daveti ile Carte Dor Dondurmalı Blog Bulusmasına katıldım.Hem sıcacık blogger arkadaslarla tanısıp kaynastım hem de Carte Dor Dondurmaları ile unutulmaz tatlar kesfettık.
Bu arada bahsetmeden geçemeyecegim, bu etkinlikte insanın işini severek yapmasının ne demek oldugunu bir kez daha anladım.Dondurma sunum teknikleri konusunda CHEFF INN mutfagında bize ders veren "Uğur Usta" gerçekten mutfak konusunda tam bir uzman.Gerek sunum tekniği gerekse stili konusunda 2-3 saatlik bir workshop etkinliğinde bile kendisinden çok şey öğrendim.
Velhasıl bu etkinliğe katılmama vesile olan Sevgili Aylin ve tüm Unılever Food Solutions ve Cheff Inn ekibine sonsuz tesekkürler.Hazırladıgım dondurma tabağını da merak ettiniz değil mi? Detaylar pek yakinda sizlerle!
13 yorum:
Özgecim seni tanıdığıma çok memnun oldum,çok hoş sohbetsin.. Allah nazardan korusun seni... dondurmalar ise nefisti nefis:-) bizi çok güzel ağırladılar.. elimiz kolumuz dolu döndük eve... Sevgili aylin ve chef'ınn ekibine teşekkürler...
bir ben yokmuşum:)
Çok keyifli bir etkinlik olmuş, dondurma tabağını merak ettim :)
yaz gelsin de doya doya yeriz gülpembede :)
Dondurma sunulsunda nasıl sunulursa sunulsun oh ya yaz geldi yiyebileceğim artık :)
dondurma canım çekti ama buralara henüz dondurma havası gelemedi.hazırladığın tabağı da merak ettim .
Özledim seni vallahi. görüşemiyoruz. Bu aldığınız taktikleri ayşem'le beraber bana öğretmeyin bakın neler yapıyorum size;)öperim
Özge Hn,
Misafirlerime ve dostlarıma Dondurma ikram etmeyi ben de çok seviyorum.Sunumlarla ilgili biraz daha resim vy örnekler bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
Kaan
4 mevsim dondurma mayyağı olarak 4 gözle bekliyorum dondurma tabağını :)
hahaha Blogcanlar kelimesi çok hoş :D
sayın sipahioğlu :P
nasıl hitap edeceğimi bilemedim:)
seni tanıdığıma çok memnun oldum beni arabayla bırakmasanda memnun olurdum:)
bende ne hazırladığını merak ediyorum:):)
vaktim diğerlerinin hazırladıkları sunumları kıskanmakla geçiyor zaten:)
bir başka etkinlikte görüşmek üzere,
sevgiler...
Merhabalar sevgili Özge, etkinliğin çok hoş geçtiği her halinizden belli bende çok imreniyorum bu tarz etkinliklere.. misafir ağırlamada dondurmanın her türlüsü bnece güzel bir alternatiftir hele güzel bir sunumla bnece herkesi fetheder.. sevgiler..
afiyet olsun
:)
Yorum Gönder