wibiya widget

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Gecikmiş Bir Teşekkür Yazısı...

Selam Blogcanlar,
Bir süredir gerek ailevi nedenlerle olusan  seyahatlerim gerekse hastalığım sebebi ile bu postu yazamadım.Gecikmiş bir teşekkür yazısı demek istedim başlığına...

Geçtiğimiz hafta sonu katıldığım bir aktivtede hem hoş vakit geçirdim hem de Türkiye'nin gelecek nesilleri adına güzel bir projenin bir parçası olmanın gururunu yaşadım.

Margarinin evde yapılabilecek kadar doğal olduğunu, kendi margarinimi kendim yaparak üstelik kendi damak tadıma uygun kekik, zencefil vb. tatlarla zenginleştrerek anlamış oldum.Ustelik çok da anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinin bir parçası oldum.

Sana ile “İyi beslenmek, İyi gelecek”…

Türkiye’de 5 milyonu aşkın çocuğun yeterli ve dengeli beslenemediği gerçeğinden yola çıkan Sana, TOÇEV işbirliği ve M.E.B Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın da desteğiyle ülkemizdeki bu olumsuz tabloyu değiştirebilmek üzere “İyi Beslenmek, İyi Gelecek” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, M.E.B Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’nın yönlendirmesi ile TOÇEV tarafından belirlenen maddi durumu yetersiz ailelerin okuma istekli çocuklarına bir yıl boyunca her ay peynir, süt gibi kahvaltılık besinler ile temel besin öğeleri içeren gıda paketleri dağıtılıyor, annelere çocuklarda yeterli ve dengeli beslenme ile ilgili eğitimler veriliyor.

İlk adımı Sinop’ta atılan İyi Beslenmek, İyi Gelecek; projeye verilen desteklerle Çankırı ve Kastamonu’daki ailelere de ulaşarak yoluna devam ediyor. Bugüne kadar yüzlerce çocuğun ve ailenin hayatına dokunan projenin hedefi binlerce çocuğa ulaşmak.

Beslenmede kahvaltının önemini vurgulayan projeye tüketiciler, aldıkları her Sana ile bu projeye katkıda bulunabilirken, www.iyibeslenmekiyigelecek.org üzerinden TOÇEV’e yapılacak yönlendirme ile ya da direkt TOÇEV aracılığıyla da projeye bağışta bulunabiliniyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak ve projeye destek olmak isteyenler için hazırlanan web sitesine  tıklamak için buradan buyrun...

Projeye beni davet eden basta Sn. Unite İletişim ekibi ve Unilever'in lokomotifi Sana Ailesine
cok tesekkkürler...

1 yorum:

DOREMİ dedi ki...

Sosyal projelerde yer almanız,aktarımınız çok hoş..kutlarım.