wibiya widget

6 Haziran 2010 Pazar

Türkiye Tam Bir Tekstil Cenneti!

Blogcanlar,

Bugün havanın da kapalı ve yağmurlu olması sebebiyle uzun zamandır gidemediğim bir mağazayı ziyaret etme fırsatı buldum.Mağazanın adı Ali Mağazaları...Mağazanın web sitesi için tık tık.

Aranızda duyanlar olabilir ama duymayanlar için bu mağazaları size öğretmeyi kendi adıma görev biliyorum zira Marks&Spencer, Gap, Banana Republic gibi dunyaca unlu bircok markanın Türkiye de fason üretimini yapan firmalardan toplanan etiketi kesik ürünler 15, 20, 30 bilemediniz 50 TL. tutarlarında bizlere ulasıyor.
Gercekten modeller de ürünler de fiyatlar da süper üstelik genellikle renk ve beden alternatiflerini de buluyorum.Aşagıdaki resimdeki ceket ve onun pantalonu bugünun ganimetlerinden...Ürünün markası "Christine Laure".
Markayı webde arastırdım fransız bir marka ve özellikle Fransada alısverıs merkezlerinde yaygın mağazalar zincri var.Aldıgım ürünün üst ceketinde, ceket aşağıda, sadece 99 Euro liste fiyatı varken ben pantolonu ile beraber  50 tl ye bile varmayan bir fiyata aldım.


Acıkcası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim cünkü marka olmayı başarabilmiş bir Fransız markası ceketini kendi memleketinde o fiyatlara satarken, burada fason üretim yapan tekstilciler benim muhtemelen 3. el oldugum bir alısverişte bile bana aynı ürünü 25 TL fiyata ancak satabiliyor.Ne diyelim umarım bizim firmalarımız da Marka olmayı basarır ve hak ettikleri rakamlara ürünlerini satarlar!

4 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

Gerçekten Tekstilde sınır yok . Laleli ve merter nasıl çalışıyor görülmesi gerek. Gidelim bir ara o mağazaya ben adını hiç duymamıştım doğrusu ;) öpüldün

YETENEK-SİZİN dedi ki...

hemen siteyi ziyaret ediyorum umarım online satışları vardır?

Stil Direktoru dedi ki...

öyle valla canım

mine dedi ki...

süper, teşekkürler...