wibiya widget

31 Ağustos 2010 Salı

Londra Pazarlarına Devam...

Madem Şondra pazarlarından açtık haftayı o zaman başka bir pazarla devam ediyoruz.Üstelik bu pazar Portobello Road Market gibi sadece cumartesi gunleri değil , tüm hafta boyunca açık!


Camden Town Market

Londra’nın en ünlü hafta sonu pazarlarından olan Camden, alışveriş yapanlara, içlerindeki punk, hippy ve motosikletçi ruhunu keşfetme imkanı verir. Yeni giysi ve ayakkabılar satın alabilir, eski giysi ve ayakkabılar arayabilir, ikinci el giysi ve ayakkabılar ile takas edebilirsiniz. Çok sayıda antika ve retro stilde mobilya da bulabilirsiniz.

Pazar günlerini tercih ederseniz shoplar dışında kurulan pazarını da gçrme fırsatınız olur.Bu bölge punk dükkanları, heavy metal aksesuarları, dövme atölyeleriyle alternatif, eğlenceli bir yer ve çok farklı olduğu kesin!Haftasonları 100.000 üzerinde ziyaretçi gidiyormuş, zaten Londra'nın en çok ilgi gören 4. yeriymiş!Ulaşım için Camden Town Tube en iyi alternatif...




5 yorum:

Kolyekolik dedi ki...

Hayatımda en çok kullanmayı sevdiğim çantalardan birini tam o yaşlı kadının baktığı yerlerde bi yerlerden, Polonyalı çok güzel bi kızdan almıştım.. O kadar severim ki Camden'ı.. İyiki yayınladın fotoları :)

Işıl dedi ki...

pazarlar harıka

pelince dedi ki...

Özgecim nasıl güzel gözüküyor,oralarda olup kendimi kaybetmek isterdim :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

özgecimmm hoşgeldinnn:)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Yeni blogum www.morfiyonk.blogspot.com 'da yapmış olduğum ürünleri satışa sunmaktayım.
Yeni blogumda sizide bekliyorum =)
sevgiler mörf ..