wibiya widget

3 Eylül 2010 Cuma

Yaşasın yine buluşuyoruz...


3. Blog Yazarları Buluşması'na Davetlisiniz !!!!

26 Aralık da burada ilki ve burada ikincisi gerçekleştirilen blog yazarları buluşmalarımızın 3.sünü gerçekleştirmek için kolları sıvadık:)) İlkini benim organize ettiğim  ve ikincisini  Hilal- Ayşen'den sonra bu görevi devrettiğimiz Burcu  ve Zeynep'in organizasyonu ile 3. kez düzenleniyor.

Buluşmaya katılmak isteyen blog yazarlarının yapması gereken; 18 Eylül'e kadar Burcu ya da Zeynep'e mail yoluyla;
Ad soyad, blog adı, ulaşabileceğimiz telefon numaraları ile yanında getirmek istedikleri kişinin ismini belirtmeleri gerekiyor...
Buluşmamızda keyifli bir sohbetin yanında kahvaltı tabağı ve sınırsız çay seçeneğimiz var ve kişi başı bedeli 10 TL. Ayrıca sizlerin de evde yaptığı ikramlıkları memnuniyetle kabul ediyoruz :))

Bu arada ilk iki buluşmada tekrarlanan hediyeleşme etkinliğini biraz değiştirdik. Birbirimize hediye vermek yerine okulların açıldığı bu dönemde ihtiyacı olan bir öğrenciyi sevindirecek ( kalem, silgi, boya kalemi, hikaye kitabı vb..) birkaç malzemenin zarf içinde getirilmesini rica ediyoruz...

Son olarak katılmak isteyebilecek diğer arkadaşlarımızın haberdar olması için bloglarınızda yapacağınız buluşma duyurusunun bizleri çok mutlu edeceğini belirtmek isteriz.

Tüm blog dostlarımızın katılımını heyecanla bekliyoruz...

6 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

özgecim özlemiştim seni:)

uğurböceği dedi ki...

ne güzel gelmeyi isterdim ama .uzaktayım

NEFİSE dedi ki...

İkinciyi kaçırmıştım inşallah buna gelirim ... sevgiler..Ayrıca etkinliği çok beğendğimi söylemeliyim..

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Sevgili Burcu geçen gün davet edip söyledi :) Fakat o gün KPSS Sınavı var :) İnan çok gelmek isterdim ama o sabah sınavda olacağım için çok üzgünüm.Başka sefere inşallah kış buluşmasına :)

Stil Direktoru dedi ki...

aksilik olmazsa gelirim mesajına da döndüm bakarsınc anım

Tümay Öztürk dedi ki...

Selam. İkinci buluşmadan sonra bir daha görüşemedik. Seni tekrar görmek çok güzel olacak:)